Czy w Bydgoszczy w 2004 będzie 4x
Czy w Bydgoszczy w 2004 będzie 4x
Miszkam w bydgoszcy, ale żeby dowiedzieć się o jakiś zawodach, to graniczy z cudem. W Internecie też jeszcze nie natknąłem się na żadną wzmiankę o tym. Słyszałem pogłoski o DH w Bydzi. Jednak nie mam pojęcia, jak na tej równinie można zjeżdżać?
Ktoś mi mówił o zawodach w połowie maja (jednak chciałbym się o tym dowiedzieć nieco więcej z jakiegoś wiarygodnego źródła:-]).
Ktoś mi mówił o zawodach w połowie maja (jednak chciałbym się o tym dowiedzieć nieco więcej z jakiegoś wiarygodnego źródła:-]).
na przylesiu jest takie miejsce...jest juz troche zdubowane ale teraz bedziemy to przerabiac...jedyne co mozna tam pozadnie skoczyc to uskok na ktorym mozna wyciagnac jakies 15m i pare hop... a nawet nie wiem kiedy dojdzie do przebudowy tego toru bo najpierw trzeba zalatwic koparke a to nie prosta i tania sprawa...wazne ze mamy pozwolenie na budowe :)
...wiecej na ten temat powinien Ci powiedziec Smuczek
...wiecej na ten temat powinien Ci powiedziec Smuczek
-
- Kontakt:
to juz szczyty
downhill w bydgoszczy...... :)))))))))
a moze dla niepelnosprawnych te zawody, ktorych (tak na marginesie) nowa ustawa o tychze nazywa ludzmi "marginalnymi" (to inny szczyt)
to moze u mojej babci w mikolajkach tez zrobie downhill, albo nie lepiej zrobie zawody syrfingowe albo.....
downhill w bydgoszczy...... :)))))))))
a moze dla niepelnosprawnych te zawody, ktorych (tak na marginesie) nowa ustawa o tychze nazywa ludzmi "marginalnymi" (to inny szczyt)
to moze u mojej babci w mikolajkach tez zrobie downhill, albo nie lepiej zrobie zawody syrfingowe albo.....
[url=http://www.drozdowicz.com]drozdowiczdotcom[/url]
A Ty piernik skad zes sie wzial?? byly zawody na tej trasie w grudniu, dokladnie 27.12.03 startowalo 10 osob, wiatr wial pizdzilo, ale bylo git, wygral Dawid Korzenski, cos jeszcze
duo -15 metrow nie wyciagniesz, 10m skacze gdzies Korzen z Wojtasem, przy 15-stu to bym tak pierdolnal o kiere ze szok, mysle ze 15 nie da sie, chociaz podobno cos tam zescie przebudowali??
duo -15 metrow nie wyciagniesz, 10m skacze gdzies Korzen z Wojtasem, przy 15-stu to bym tak pierdolnal o kiere ze szok, mysle ze 15 nie da sie, chociaz podobno cos tam zescie przebudowali??