WROCŁAW - budujemy na GAJU
WROCŁAW - budujemy na GAJU
Cześć ,poniżej jest topic o trasach dualowych we wrocku ,tylko już mało kto tam zagląda :-( Zapodałem tam pomysł zbudowania "czegoś" na górce na gaju (róg świeradowskiej i bardzkiej) i zdaje sie że było dużo chętnych. Także myśle ,że możnaby się ustawić jakoś w piątek czy sobote przed górką na przeciwko hali targowej gaj i wyczaić jakieś miejsce żeby coś tam zrobić ,a nie jest to łatwe bo ciężko znaleźć miejsce z którego dałoby się rozpędzić. A i OSTRZEGAM ,że ze mnie żadem wymiatacz ! Kiedyś skakałem na hopkach 1 - 1,5 m ,potem mało jeździłem i tera mam centralnie pietra i półmetrowa hopa to dla mnie wyczyn :-) Ale pomoge wybudować coś większego oczywiście ,a jakieś lamerskie to se sam kiedyś postawie :-))) Chodzi o to żeby była MIEJSCÓWKA !!! Co wy na to ???
Ja jestem jak najbardziej za!!!
Tylko u mnie sprawa wyglada mniej wiecej tak ze teraz ma sesje poprawkowa i w czwartek mam egzama wiec teraz sie ucze.
Jesli ustawka bedzie w piatek i nie bedzie padac to moge wpasc na biku. Tylko zapodajcie jakas godzine najlepiej tak kolo poludnia. W sobote bedzie mi raczej ciezko przyjechac bo musze w domu cos porobic.
Proponowalbym najpierw ustalic gdzie to wszystko mialoby sie znajdowac a budowac to ja wiem czy jest sens jeszcze w tym sezonie?? No jak uwazacie. Jesli juz bede po egzaminach to chetnie pomoge :)
Tylko u mnie sprawa wyglada mniej wiecej tak ze teraz ma sesje poprawkowa i w czwartek mam egzama wiec teraz sie ucze.
Jesli ustawka bedzie w piatek i nie bedzie padac to moge wpasc na biku. Tylko zapodajcie jakas godzine najlepiej tak kolo poludnia. W sobote bedzie mi raczej ciezko przyjechac bo musze w domu cos porobic.
Proponowalbym najpierw ustalic gdzie to wszystko mialoby sie znajdowac a budowac to ja wiem czy jest sens jeszcze w tym sezonie?? No jak uwazacie. Jesli juz bede po egzaminach to chetnie pomoge :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
[quote="MajDzia"]nio miejsce fajne ale tak patrzec na otoczenie to tam najwiecej dresow mieszka...[/quote]
jak sie boisz to ubierz "szelesty" na bika i masz spokój :-)))
no ja też myśle że najpierw trzeba znaleźć tam jakieś konkretne miejsce a potem coś budować ,ale jeszcze w tym sezonie !!! Bo później wszyscy zapomną ,a zimą też można skakać !!! Ja bym proponował ustawić sie jakoś w piątek.
jak sie boisz to ubierz "szelesty" na bika i masz spokój :-)))
no ja też myśle że najpierw trzeba znaleźć tam jakieś konkretne miejsce a potem coś budować ,ale jeszcze w tym sezonie !!! Bo później wszyscy zapomną ,a zimą też można skakać !!! Ja bym proponował ustawić sie jakoś w piątek.
NO to jest tak panowie i panie. ja jestem z endrju 71 ziomalami <lol> mieszkamy na tej samej dzielnicy. Ja mam nauke (wiecie liceum :P ) ale w iatki, soboty moge pracowac. proponuje sie ustawic tam gdzies w piatek po poludniu. Scorpio moj numer gg to#1535916 - napisz gdzie sie mozemy spotkac i kiedy a my z endrju 71 przyjedziemy. ja ze swojej strny moge wziac sporo osob do roboty ode mnie z dzielni. pozdro
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
Teren trudny do kopania ale teraz po tych deszczach może da sie tam zrobic cos konkretnego, zresztą jest tam conieco szkoda że ludzie mieszkający w poblizu zupełnie zapomnieli o tym miejscu. A tak pozatym to słyszałem że prezydent miasta zainteresował sie tym wzgórzem i wjada tam wywrotki i spychacze. Szkoda tylko że to troche na peryferiach jest.
Jesli nie bedzie padac to ja z kapkama bede na 100%
To 17 pod wejsciem do tego hangaru GAJ (centum handlowe??) od ulicy świeradowskiej. Czekamy kolo 15 min do pól godziny i jedziemy zlookac teren :)
Moja propozycja jest taka zeby tylko narazie znalezc miejscowke fajna bo nie oplaca sie robic bo sie ciemno zaraz zrobi a ja mam kawal do domu niestety.
Ustawimy sie na inny dzien na rozpoczecie prac :)
To 17 pod wejsciem do tego hangaru GAJ (centum handlowe??) od ulicy świeradowskiej. Czekamy kolo 15 min do pól godziny i jedziemy zlookac teren :)
Moja propozycja jest taka zeby tylko narazie znalezc miejscowke fajna bo nie oplaca sie robic bo sie ciemno zaraz zrobi a ja mam kawal do domu niestety.
Ustawimy sie na inny dzien na rozpoczecie prac :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
-
- Kontakt: