Co poszło konkretnie, moj działa w sumie i rebound i czuć róznicę przy pompowaniu małej komory i dużej. Teraz śmigam na 10/3 atm duża/mała mam mały sag ale nic nie muli i nie dobija.
Jednak realnie patrząc jedyną rozsądną opcją praca-jakość-cena jest FOX 40Rc2.. Dobry wybór. Miałeś większy dostęp do BoXXów i chyba przyznasz, że ciężko trafić sztukę która by chodziła ja "czterdzieska"
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl
ArthurGreen pisze:Jednak realnie patrząc jedyną rozsądną opcją praca-jakość-cena jest FOX 40Rc2.. Dobry wybór. Miałeś większy dostęp do BoXXów i chyba przyznasz, że trafić sztukę która by chodziła ja "czterdzieska"
Ojtam. Mój chodził bardzo płynnie i sie wszyscy dziwili jak to mozliwe(dobry serwis? :P), teraz chodzi jeszcze płynniej ale to juz troche nie boxxer
moj boxxer chodzil w sumie bardzo plynnie ale jego praca nijak miala sie do pracy foxa 40, ktory dla mnie jest o niebo lepszy od boxxera, co prawda wziol bym teraz znowu boxxera ale trafil sie fox w swietnej cenie wiec wziolem foxa
rower kontrastów sie wydaje:) Np Fox+elka a kiera NS Mutha Hucka:) no i te heble to do najfajnieszych nie należą. W moim odczuciu to słabsze niz J5 było, choc widze ze to do wymiany. Ale i tak bym go chciał:D
Fajnie widzieć w twoim rowerze heble które sprzedałeś koledze parę dni temu i nie chcesz ich wysłać...Jeszcze chwila a będzie odpowiedni temat w odpowiednim dziale a później gorsze kroki
Pozdro
Kurcze, to zaktualizuj datę w telefonie. Bo chyba za bardzo w przód idzie.
"Date: 2011:05:26
Time: 13:32:10"
Przepraszam za OT. Jak dobrze pójdzie lada dzień będzie odpowiedni temat o następnym oszustwie Ogóra oraz sprawa zgłoszona będzie na policję.
Pozdrawiam