Pęknięty fox, warto?
Pęknięty fox, warto?
witam
Od jakiegoś czasu szukam przedniego amortyzatora - foxa 40rc2 w dobrej cenie. Natchnąłem się na pewnego ale ma on pękniętą część, która trzyma bolec, do którego wkręca się śrubę dociskając oś.
Wg sprzedającego nie wpływa to na wytrzymałość jednak mam wątpliwości. Cena to 2000zł. Czy Waszym zdaniem warto go kupić czy szukać dalej?
aukcja: http://allegro.pl/fox-40-rc-racing-shox ... 03717.html
Od jakiegoś czasu szukam przedniego amortyzatora - foxa 40rc2 w dobrej cenie. Natchnąłem się na pewnego ale ma on pękniętą część, która trzyma bolec, do którego wkręca się śrubę dociskając oś.
Wg sprzedającego nie wpływa to na wytrzymałość jednak mam wątpliwości. Cena to 2000zł. Czy Waszym zdaniem warto go kupić czy szukać dalej?
aukcja: http://allegro.pl/fox-40-rc-racing-shox ... 03717.html
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
c jm-
a jak przykręci piaste to nie bedzie tam luzu bo tam gdzie jest ułamana to tam piasta się opiera
Re: Pęknięty fox, warto?
Mówcie sobie co chcecie ale w mojej 36 z 2008 ostatni model przed zatrzaskami, też mam to pęknięte od kupienia czyli jakieś dwa lata ( za nowe chcieli 1300zł ) więc zrezygnowałem.
Przejechałem na tym już z 10 zawodów i nic się nie stało tylko trzeba uważać przy dokręcaniu - tam jest naprawdę mały moment dokręcania .
Przejechałem na tym już z 10 zawodów i nic się nie stało tylko trzeba uważać przy dokręcaniu - tam jest naprawdę mały moment dokręcania .
Jo
-
- Kontakt:
mam też 40stke z tym pęknięciem jeżdżę i jakoś nie odczuwam problemow z tym związanych
norma w tych rocznikach

Poczekaj chwilę a będzie on po 1600zł jak chce oddać za 2000 to i do 1600 moze 1500zl zejdzie.
Chłop jest zawodowcem więc już na pewno ma nowy amorek, a ten mu leży.
A pozatym amorek ten swoje przeżył i w dupę na pewno dostał nie raz więc 1500zł będzie rozsądną ceną.
Tyle przynajmniej stoją te roczniki na zagranicznych stronach .
Pozdro
Chłop jest zawodowcem więc już na pewno ma nowy amorek, a ten mu leży.
A pozatym amorek ten swoje przeżył i w dupę na pewno dostał nie raz więc 1500zł będzie rozsądną ceną.
Tyle przynajmniej stoją te roczniki na zagranicznych stronach .
Pozdro
Jo