Dobrze że przynajmniej masz wątpliwości.....Spaced pisze:Nie ma niezależnych źródeł bo media sa własnoscia zagranicznych spółek? Zagraniczne spółki chyba bardziej niezalezne powinny byc od polskich gdzie udziałowcami mogą być firmy państwowe czy od mediów zwyczajnie kontrolowanych przez KRRiT. To jakas odwrotną logike stosujesz.
nie sądziłem że jesteś tak naiwny i wierzysz? w obiektywizm obcych spólek ktorym bynajmniej nie zależy na prawdzie a raczje na oglądalności.
Każdy wie o kogo chodzi to moze napiszesz dokałdnie po imieniu ? I może zasięgnij dokładych informacji czy podczas gdy był wicepremierem był skazany lub ciążyły na nim zarzuty korupcji i oszustw . Jak wiemy wlasnie dzieki niemu koalicja się rozpadła ( zaraz po wykryciu afery w ktorej rzekomo brał udział , choc prawomocnego wyroku do teraz nie ma)Spaced pisze:Taa Jarek Nigdy nie sprzymierze sie z Kryminalistami i LPR co Koalicje z Lepperem i LPR robil zeby partie z elektroratu wybrac nigdy nie kłamie
A teraz może przykład z kadencji obecnego rządu PO :
1 )
Henryk Stokłosa polski przedsiębiorca, polityk
Henryk Stokłosa, który wygrał wybory uzupełniające do Senatu w północnej i zachodniej Wielkopolsce, jest oskarżony o popełnienie 21 przestępstw. Sprawy te rozpatrywane są w procesie, który w kwietniu 2009 rozpoczął się przed Sądem Okręgowym w Poznaniu.
2)
Ministrowie( MSWiA , Sportu ) , chyba wszyscy wiedzą o jakich chodzi .
Mimo to obecny rząd nie ma odwagi podać się do dymisji .
"Nie głosowałeś ? Nie narzekaj"Spaced pisze:Po to rząd na słaba tróje ale wolałbym włożyć penisa w ognisko niż głosować na PIS. Dlatego do urn nie bede chodzic, a ludzie głosujacy na PiS dalej mnie beda smieszyc bo po tym temacie widac, ze nie dość, ze maja krótka pamieć to myślą równie przyszłosciowo co mój kot.