Szybkie pytanie dot.888
-
- Kontakt:
Szybkie pytanie dot.888
Witam. Mam możliwość kupienia półrocznych 888 RCV z 2010 roku za 350zł od kumpla. Jedyny mankament i powód tak niskiej ceny to ukręcona regulacja tłumienia powrotu, która po ukręceniu oczywiście nie działa. Kumpel próbował otworzyć amora ale w związku z faktem, że nie brakuje mu siły, ukręcił również gniazdo pod klucz w tej samej ladze ( nie oglądałem dokładnie nowych 888, nie wiem jak konkretnie to wygląda, ale podobno jest w nich gniazdo pod klucz, taki jak do kaset? ). Co do stanu amora, to oprócz opisanych wyżej fajerwerków jest w 100% sprawny i nie skatowany ( wiem dokładnie jak i gdzie był używany, bo sprzedaje go mój kumpel. ) Możecie ocenić ile wyniosłaby naprawa takiego widelca? Jeżeli brałby ten widelec, to docelowo zamontowałbym tam protone'a , jak to najlepiej rozwiązać, skoro regulacja jest upierdzielona? 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To nie jest przypadkiem 2009 nie 2010? http://img51.imageshack.us/f/73834366.png/ Bo zdjęcie przedstawia dokładnie ten egzemplarz o którym jest temat.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[quote="diesel2117"]
Weź, o ukręconej regulacji jest już na forum, lajtowo da rade to zrobić, a jak nie to nowy tłumik
Moglibyście mi podać link do tego tematu? Próbowałem szukać, ale ta wyszukiwarka po faceliftingu strony nie chce zbytnio ze Mną współpracować a chciałbym wiedzieć ile wyniesie Mnie naprawa... Kumpel w ciągu kilku dni odpowie mi czy na pewno będzie sprzedawał, bo chciałby kupić nowego boxxera race/ totema z rurą 1/1.8 cala do technicznego dh/fr.
Gregorio odpowiedziało, że rozbiorą amora, wymienią od razu cały tłumik, zrobią pełny serwis, natomiast co do ceny nie dowiedziałem się dokładnie ile zawołali, ale kumpel zrelacjonował, że w chu# dużo...
W dalszym ciągu 350zł za lekko uszkodzone półroczne 888 RCV z 2009 roku, to raczej nie jest dużo
.
Weź, o ukręconej regulacji jest już na forum, lajtowo da rade to zrobić, a jak nie to nowy tłumik
Moglibyście mi podać link do tego tematu? Próbowałem szukać, ale ta wyszukiwarka po faceliftingu strony nie chce zbytnio ze Mną współpracować a chciałbym wiedzieć ile wyniesie Mnie naprawa... Kumpel w ciągu kilku dni odpowie mi czy na pewno będzie sprzedawał, bo chciałby kupić nowego boxxera race/ totema z rurą 1/1.8 cala do technicznego dh/fr.
Gregorio odpowiedziało, że rozbiorą amora, wymienią od razu cały tłumik, zrobią pełny serwis, natomiast co do ceny nie dowiedziałem się dokładnie ile zawołali, ale kumpel zrelacjonował, że w chu# dużo...
W dalszym ciągu 350zł za lekko uszkodzone półroczne 888 RCV z 2009 roku, to raczej nie jest dużo

Tutaj jest o mojej ukręconej regulacji ale w 66 VF2.
http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=63387
Chyba różnicy dużej nie ma, a jeśli jest niech ktoś mnie poprawi. Spokojnie idzie to naprawić bez jakiegokolwiek wkładu finansowego, a w gregorio za nowy tłumik liczą sobie 240zł.
http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=63387
Chyba różnicy dużej nie ma, a jeśli jest niech ktoś mnie poprawi. Spokojnie idzie to naprawić bez jakiegokolwiek wkładu finansowego, a w gregorio za nowy tłumik liczą sobie 240zł.