Marzocchi 888 gorne lagi
Marzocchi 888 gorne lagi
Witam
Czy ktos z was orientuje sie czy moge dostac gdzies gorne lagi do marzocchi 888 ja mam akurat z 2007 roku. Patrzylem na polska strone marzocchi i nic tam takiego nie ma.
Czy ktos z was orientuje sie czy moge dostac gdzies gorne lagi do marzocchi 888 ja mam akurat z 2007 roku. Patrzylem na polska strone marzocchi i nic tam takiego nie ma.
Re: Marzocchi 888 gorne lagi
tak tak.. panie gregorio... i gruby portfel.. kiedyś w rozmowie tel. słyszałem o kwocie 260 zl za sztukę ale nie dam sobie cokolwiek za to uciąćMUSZEL pisze:musisz zadzwonić do Gregorio lub napisać maila, na stronie nie będzie tak części. Mieć będą na pewno. Nr tel i maila znajdziesz na ich stronie, tam gdzie przeglądałeś

wiesz.. dla Ciebie czy mnie to śmiech... ale dla kogoś mniej zamożnego to masakraMUSZEL pisze:a czy 260zł za sztuke to dużo jak na takiego amora...? Śmiech. Nie to nie, szukaj używanych po allegro ebayach itp, może sie trafi
jestem maturzystą, nie pracuje, nie mam stałych dochodów. Ale zdaje sobie sprawe z tego, że jak posiadam amora za taką kase, to poszczególne części do niego będą swoje kosztować, a 260zł w porównaniu do ceny całości to malokubuspunxdh pisze:wiesz.. dla Ciebie czy mnie to śmiech... ale dla kogoś mniej zamożnego to masakra

-
- Kontakt:
tak.MUSZEL pisze:jestem maturzystą, nie pracuje, nie mam stałych dochodów. Ale zdaje sobie sprawe z tego, że jak posiadam amora za taką kase, to poszczególne części do niego będą swoje kosztować, a 260zł w porównaniu do ceny całości to malokubuspunxdh pisze:wiesz.. dla Ciebie czy mnie to śmiech... ale dla kogoś mniej zamożnego to masakra

jakoś były tez mi sie kojaży cos ze to byly ze strony dhsklep czy jakos takdiesel2117 pisze:za 120 na allegro ostatnio były do 888 04-07 już te nie cieniowane

no nie cos sie pochrzaniło nie miał być cytat.... wsunie nie istotne o co mi chodziło bo robimy z tematu off topa...
dobra dzieki panowie dzwonilem do gregorio maja to ale cena mnei przeraza.