Klub Mozartt'a
-
- Kontakt:
Właśnie takich inicjatyw brakuje u nas w kraju. Zgadza się,że przeciętnie firmy dają 40-50% żniżki ,a tu jest 30% ,ale i tak warto
Szkoda,że to dotyczy tylko osób startujących w zawodach,bo kojarzę osoby, które promują się o wiele lepiej zwykła jazdą.

https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

nopainnogame Myślę, że z osobami z Mozartt'a można się dogadać, kwestia tylko dobrego podejścia, przekonania Ich, że warto w takiego kogoś zainwestować. Co prawda ja jestem za konkurencyjnym napinaczem, ale zgodzę się, że pomysł ciekawy.
To znaczy co byś chciał, same naklejki kupione ze zniżką 30%? Bo nie rozumiem.mateusz54 pisze:
A jakie dokładnie warunki ? Muszę kupić coś od nich ? Czy mogę bez kupowanie od nich napinacza kupić naklejki i cały zestaw co się dostaje ?? Oraz ile kosztuje ? Proszę o odp
Warunki są wyjaśnione tak, że nie ma nawet o co pytać. Tu też nie rozumiem czego Ci mało.mateusz54 pisze:
oferta super jednak trochę mało wyjaśnione warunki ''wsparcia''
Całość masz napisaną w 1 poście, potem jeszcze raz na pierwszej stronie specjalnie dla Ciebie Cubus5 wkleił to do posta jeszcze raz. Pamiętaj także o wielkich literach na początku zdania i kropkach na końcu, będzie ładniej i przejrzyściej. A za wczorajsze pisanie na forum że chcesz kupić sprężynę niepotrzebnie zwróciłeś na siebie uwagę, nie jesteś na forum od dziś i powinieneś wiedzieć, że regulamin zabrania dodawania jakichkolwiek ogłoszeń na forum.mateusz54 pisze:
no tak tylko czy nie mogli by tego napisać w całości tylko w mail mam się dopytywać??
Wszystko fajnie, mail'a dostałem że zostałem zakwalifikowany ale...Wszystko OK, wysłałem uzupełniony formularz i... i tu koniec. Nie dostałem potwierdzenia że formularz doszedł, nie dostałem nr konta na które pieniądze mam wpłacić a dziś jest 11 a jak wiadomo dla obeznanych jest taki podpunkt:
- napinacze wysyłamy wyłącznie po zaksięgowaniu pieniędzy na koncie,
- przelew musi być zaksięgowany na naszym koncie do dnia 12 marca 2011,
Rozumiem że to "pierwsza edycja" takiej akcji, ale ogarnięcie się musi być. Z tego co mi wiadomo to nie tylko ja nie dostałem danych do przelewu...Szkoda jak taka szansa pójdzie się paść...
- napinacze wysyłamy wyłącznie po zaksięgowaniu pieniędzy na koncie,
- przelew musi być zaksięgowany na naszym koncie do dnia 12 marca 2011,
Rozumiem że to "pierwsza edycja" takiej akcji, ale ogarnięcie się musi być. Z tego co mi wiadomo to nie tylko ja nie dostałem danych do przelewu...Szkoda jak taka szansa pójdzie się paść...