Klub Mozartt'a

war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

piotrex a tam wyniki :d Reklama Men! A reklama na wygrywaniu fakt duza ale nie zawsze!
Karpiel i Duncon to moje zycie
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

Właśnie takich inicjatyw brakuje u nas w kraju. Zgadza się,że przeciętnie firmy dają 40-50% żniżki ,a tu jest 30% ,ale i tak warto :D Szkoda,że to dotyczy tylko osób startujących w zawodach,bo kojarzę osoby, które promują się o wiele lepiej zwykła jazdą.
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

nopainnogame Myślę, że z osobami z Mozartt'a można się dogadać, kwestia tylko dobrego podejścia, przekonania Ich, że warto w takiego kogoś zainwestować. Co prawda ja jestem za konkurencyjnym napinaczem, ale zgodzę się, że pomysł ciekawy.
mateusz54 pisze:
A jakie dokładnie warunki ? Muszę kupić coś od nich ? Czy mogę bez kupowanie od nich napinacza kupić naklejki i cały zestaw co się dostaje ?? Oraz ile kosztuje ? Proszę o odp
To znaczy co byś chciał, same naklejki kupione ze zniżką 30%? Bo nie rozumiem.
mateusz54 pisze:
oferta super jednak trochę mało wyjaśnione warunki ''wsparcia''
Warunki są wyjaśnione tak, że nie ma nawet o co pytać. Tu też nie rozumiem czego Ci mało.
mateusz54 pisze:
no tak tylko czy nie mogli by tego napisać w całości tylko w mail mam się dopytywać??
Całość masz napisaną w 1 poście, potem jeszcze raz na pierwszej stronie specjalnie dla Ciebie Cubus5 wkleił to do posta jeszcze raz. Pamiętaj także o wielkich literach na początku zdania i kropkach na końcu, będzie ładniej i przejrzyściej. A za wczorajsze pisanie na forum że chcesz kupić sprężynę niepotrzebnie zwróciłeś na siebie uwagę, nie jesteś na forum od dziś i powinieneś wiedzieć, że regulamin zabrania dodawania jakichkolwiek ogłoszeń na forum.
hajsik
Kontakt:

Post autor: hajsik »

Orientuje się ktoś kiedy dają znać czy się załapało na club czy nie? Napisałem pare dni temu i nic a nic...
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

Program trwa do dnia 15 marca 2011. Wnioski przesłane po tym terminie nie będą rozpatrywane,
Domyślam się, że przyjęci dowiedzą się o tym po podanym wyżej terminie.
hajsik
Kontakt:

Wszystko fajnie, mail'a dostałem że zostałem zakwalifikowany ale...Wszystko OK, wysłałem uzupełniony formularz i... i tu koniec. Nie dostałem potwierdzenia że formularz doszedł, nie dostałem nr konta na które pieniądze mam wpłacić a dziś jest 11 a jak wiadomo dla obeznanych jest taki podpunkt:
- napinacze wysyłamy wyłącznie po zaksięgowaniu pieniędzy na koncie,
- przelew musi być zaksięgowany na naszym koncie do dnia 12 marca 2011,
Rozumiem że to "pierwsza edycja" takiej akcji, ale ogarnięcie się musi być. Z tego co mi wiadomo to nie tylko ja nie dostałem danych do przelewu...Szkoda jak taka szansa pójdzie się paść...
Ufik
Kontakt:

Post autor: Ufik »

Spokojnie, wszystko się wyjaśni:) gratuluje osobom w programie.
Zainteresowanie było ogromne, od razu po rozpoczęciu akcji zapisało się 10 osób.
Gratulacje i pozdrowienia dla klubowiczów :)
hajsik
Kontakt:

Nie jestem zbulwersowany, ani nic w tym stylu :) tylko się boję o to że odpadnę z programu :).
Ufik orientujesz się może w liczbach - ilu było chętnych a ilu się dostało tak mniej więcej :)?
Ufik
Kontakt:

Post autor: Ufik »

chętnych było bardzo dużo, z całej ekipy jest 26 wybrańców z tego co pamiętam:)

zapomniałem dodać, że mieliśmy problemy z bazą danych. Jakiekolwiek opóźnienie wynikające z naszej strony nie powoduje wykluczenia z programu. Więc luzik
hajsik
Kontakt:

ODPOWIEDZ