Rama do dirtu do 450 zł - Jaka?
-
- Kontakt:
Rama do dirtu do 450 zł - Jaka?
Jaką polecacie ramę do dirtu. Musi być tania bo do 450 zł - myślałem o Ballistic dual team. Aha, jeszcze jedna istotna rzecz - ważę mało( 50 kg )więc dopasujcie coś dla mnie. Z góry dziękuję
hui
-
- Kontakt:
dual team jest do dualu ( dirt itp ) a light to zwykla ramka xc ale maly rozmiar...tak jak kross sprzedawany na allegro tego typu...wiec drag/point/ballistic...moj kumpel kupil niedawno draga i jest bardzo odbrze wykonany , tylko kwestia czy rower ma byc krotszy ( point ) czy dluzszy ( drag ) i smigac :) pozdr
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
Jak narazie to można dostać tylko Destroyera niestety :( chciałem sobie kupić Pointa a tu kicha pokończyły sie ;( jak nie Point to Dragstar, jak pomyslałem tak zrobiłem i znowu kicha bo mają tylko 16"-nastki a ja potrzebuje 14" mówią, że dopiero na listopad będą nowe dostawy Dragów, a o pointach to mi nikt nie może odpowiedzieć czy wogóle bedą jeszcze w tym roku :/ Tak więc jeżeli potrzebujesz ramy natychmiast to masz raczej tylko Destroyera do wyboru. Zależy jeszcze jaki amrotyzator chcesz tam włożyć bo niektórzy się skarżą, że przy 130 mm kąt główki jest ******, ale ja tak tylko słyszałem nawet destroyera na oczy nie widziałem więc się nie odzywam ;P niech się jakiś jej właściciel wypowie
Destroyer i tylko on..... ew. Point.
Ja na destroyera czekałem tydzien,a ze mówili mi ze bedzie za 4 dni to dostałem rabat.... Polecam goraco,zarówno Ramy,pod wzgledem wytrzymałosci,geometri jak i Usługi firmy Destroyer... Ramka dobrze zapakowana, miła obsługa i mozna sie dogadac co do ceny i ew. rabatów.
POLECAM !
Ja na destroyera czekałem tydzien,a ze mówili mi ze bedzie za 4 dni to dostałem rabat.... Polecam goraco,zarówno Ramy,pod wzgledem wytrzymałosci,geometri jak i Usługi firmy Destroyer... Ramka dobrze zapakowana, miła obsługa i mozna sie dogadac co do ceny i ew. rabatów.
POLECAM !
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
www.dh-zone.com/forum/search.php
destroyer spox , ale nie podoba mi sie , ja wybrałem draga i mam teraz dragstara na sprzedarz , owy z gwarancją , papierami , chciałem na nim składac nowy rower , bo uważem ze to zjebista rama, mam kase na lepsze rzeczy( czytaj droższe) , ale nie widze sensu kupowac drogiej ramy , jak dragstar kosztuje ponad 2 razy mnie , a jest równie wytrzymały. wiec bardzo polecam. jedyneco razi w dragach to kolor , ochydne malowanie , i ta grafika:/, wiec wybrałem sie do zaklady lakierniczego i pomalowałem rame proszkowo na biało , wygląda jak agang , jednak farba jest proszkowa , wiec gruba , nieodprskuje , niepodatna na zarysowania i cholernie mocna , kolor ramki to biały połysk , jest nietknięta i nie składałem roweru ,bo przerwała mi w tym sytuacja z kasa , jestem zmuszony sprzedać , a wygląda zajebiście, malowanie to koszt ok 60 zł , sprzedam tanio , powtarzam rama jest NOWA. kontak ze mną gg 3778099 , email drzewiec.com@wp.pl aa , i chce na pewno mniej niż 450 , aby ktoś wziął , bo mam wydatki , a nie mam z czego :(
www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=219185