Uwaga: Chain Reaction , skradzione detale kart kredytowych
-
- Kontakt:
Re: Uwaga: Chain Reaction , skradzione detale kart kredytowy
Witam! Podczepie sie i ja. Zastanawiam sie nad rejestracja w sklepie, bo maja kaski 661 Evolution karbonowe w super cenie. Jak wyglada sprawa z czasem dostawy i platnoscia? Z konta internetowego oczywiscie im kase mozna przelac tak? Z gory dzieki za odp.
In Trance We Trust
-
- Kontakt:
StinkySanta
Kase najlepiej z PayPala przelać a do PP możesz dodać środki z konta.
Co do czasu przesyłki u mnie trwał on tydzień. Możesz dopłacić i mieć ją na drugi dzień ale nie wiem jakiego rzędu to kwota. Przy zamówieniu powyżej 100Funtów masz wysyłkę za free.
Kase najlepiej z PayPala przelać a do PP możesz dodać środki z konta.
Co do czasu przesyłki u mnie trwał on tydzień. Możesz dopłacić i mieć ją na drugi dzień ale nie wiem jakiego rzędu to kwota. Przy zamówieniu powyżej 100Funtów masz wysyłkę za free.
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
-
- Kontakt:
Re: Uwaga: Chain Reaction , skradzione detale kart kredytowy
No to super. Dzieki za info, biore sie za zakupy 

In Trance We Trust
Cześć !! 19tego robiłem zamówienie na CRC na kwotę 510zł, które pobrało mi jak zawsze z paypala.Zatwierdziło zamówienie, wczoraj wysłali paczkę. Dzisiaj wchodzę na swoje konto, patrzę a tu transakcja z 19tego zaksięgowana dziś tj 21ego : zakup przy użyciu karty bla bla, gdzie nie mam karty kredytowej i generalnie jest to niemożliwe. Niby kwota mała bo zjadło -11,84 euro ale coś jest nie tak. Co robić?
edit: sprawdziłem przed chwila w historii transakcji paypala. Napisane jest że ta kwota 11Euro to obciążenie karty kredytowej. ocb?
edit: sprawdziłem przed chwila w historii transakcji paypala. Napisane jest że ta kwota 11Euro to obciążenie karty kredytowej. ocb?
[b]Ride For Fun, Race To Win.[
Obozy rowerowe www.alejazda.co !!
www.lkkg.pl
www.lsfr.pl
Obozy rowerowe www.alejazda.co !!
www.lkkg.pl
www.lsfr.pl