Alexrims dm 24 - opinie
-
- Kontakt:
Alexrims dm 24 - opinie
witam jak w tytule co sądzicie o tych felgach nadają sie do fr??
żyć szybko i mocno
Re: dm 24 opinie
Ja jeżdżę Fr i lekkie Dh i własnie z tyłu mam bicie po raz 2 . więc od siebie nie polecam tak do końca, na przód może być ale na tył coś lepszego kup
Chociaż by mtx33

-
- Kontakt:
Re: Alexrims dm 24 - opinie
Ja tak jak kolega Up również Signa mam . i na tył to jest lipa
a przód w miarę okej

Beju1234 "ale na tył coś lepszego kup
Chociaż by mtx33"
mtx33 to kupa, jak jeździsz po kamieniach to po roku do wyrzucenia, tyle wgniotów :P
Ja mam alexa dm24 z przodu, miałem naciągnięte szprychy, pojeździłem troche po kamienistych trasach i jest bicie w jednym miejscu ale ogólnie jak na przód to moge polecić

mtx33 to kupa, jak jeździsz po kamieniach to po roku do wyrzucenia, tyle wgniotów :P
Ja mam alexa dm24 z przodu, miałem naciągnięte szprychy, pojeździłem troche po kamienistych trasach i jest bicie w jednym miejscu ale ogólnie jak na przód to moge polecić

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Alexrims dm 24 - opinie
tak jak "przedmówcy". na przód spoko. na tyle zależy. jeżeli jest dobrze zaplecione, dociągnięte i nie jezdzisz z małym ciśnieniem w dętce to obręcz jakoś się trzyma. aż tak bardzo sie nie centruje. niestety ścianki są dość podatne na wgnioty w trudnym terenie. Nie ma jej co porównywać z obręczami typu mavic 729 itp. ale za tą cene to jest dobra obręcz.