Jeżeli pogoda będzie znośna to kilka osób wybiera się w czwartek do Koninek.
Zapraszam wszystkich, będzie weselej! (no i przydało by się więcej ludzi żeby wyciąg otworzyli...)
A czy 22.04 tz w Piątek wybiera się ktoś do Koninek? Pogoda ma być słoneczna przez te dni to zapewne ładnie tam podeschnie teren, czyli warunki powinny być bdb ;P Dawać znać czy ktoś się wybiera bo wstępnie od nas Ekipa by się wybierała, byłoby raźniej
Jutro zaraz po 8 rano napisze czy wyciąg działa... dzisiaj byłem na chwile w lesie i robiłem z koleinami , jest sucho , miejscami (potok) jest błoto ale staram się zrobić objazdy chociaż na chwile póki nie zrobimy konstrukcji drewnianej nad potokiem . Ogólnie warunki super ! słońce dzisiaj świeciło jutro też ma być piekna pogoda! Pozdro z Koninek
a czy ma ktoś z Was informację czy w Wielka Sobotę wyciąg chodzi?? i czy musi być jakś liczba rowerzystów żeby pusćili? dzięki, ja i jeszcze 2 osoby byłyby w właśnie w sobotę
Dzisiaj kolego bardzo dobre warunki, zero błota, wszystko ładnie przejezdne. Generalnie trasa się bardzo upłynniła bo powstało trochę nowych band tam gdzie ich brakowało, wyciąg puścili początkowo mimo tego że byliśmy w 7-miu, a jest wymóg minimum te => 10 osób, więc można jedynie polecić miejscówkę!