[Wisła] Stożek 2011!Będzie się działooo!!
Re: Wisła Stożek 2011!Będzie się działooo!!
Mi potwierdzenie rejestraci przyszlo na spam, dlatego sciagajac poczte outlookem nic nie dostalem.
Platnosci online fajnie, gorzej jak mala kontuzja w piatek przekresli start w zawodach i mamy po kasie :P
Platnosci online fajnie, gorzej jak mala kontuzja w piatek przekresli start w zawodach i mamy po kasie :P
-
- Kontakt:
Re: [Wisła] Stożek 2011!Będzie się działooo!!
Witam !
Poszukuje noclegu w Wiśle z 29na 30 i 30/1 (pt-sb sb-nd) dla 5-ciu osób (najlepiej pokój dwu i trzy osobowy). Jak najbliżej wyciagu, poniewaz bedziemy mieli problemy z dojazdem, od tygodnia szukamy w miare bliskiego noclegu, lecz większość pozajmowana, albo do wynajęcia na cały weekend majowy. Jeśli ktoś mógłby polecić jakiś pensjonat, domek, etc. To stawiam piwo w Wiśle
, piszcie na priv, albo tu na forum. ( nocleg oczywiście w miare rozsądnych pieniądzach, bo przed chwila otrzymałem propozycje jedno dobowego noclegu za 70zł od osoby, w warunkach gorzej niz przeciętnych).
Jak coś podaje gg 3049845
Poszukuje noclegu w Wiśle z 29na 30 i 30/1 (pt-sb sb-nd) dla 5-ciu osób (najlepiej pokój dwu i trzy osobowy). Jak najbliżej wyciagu, poniewaz bedziemy mieli problemy z dojazdem, od tygodnia szukamy w miare bliskiego noclegu, lecz większość pozajmowana, albo do wynajęcia na cały weekend majowy. Jeśli ktoś mógłby polecić jakiś pensjonat, domek, etc. To stawiam piwo w Wiśle

Jak coś podaje gg 3049845
Mnie osobiście zniesmaczyła opcja konieczności tworzenia konta na dodatkowym portalu, a co za tym konieczność zaakceptowania regulaminu i kolejnego przetwarzania informacji, a co pewnie za tym idzie spamu. Kupa niepotrzebnej roboty dla mnie, a i irytacja spora. No ale cóż, jak mus to mus ... zapisany, Po sezonie konto zniknie. Aaa ... nie wspomnę o masie błędów ortograficznych i przejęzyczeń na stronie. Skoro ktoś już mnie zmusza do korzystania z tego dobrodziejstwa na siłę to mógł to chociaż dopracować.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
W jaki sposób dokonać wpłaty online? Mam mały kłopot w uiszczeniem wpisowego. Zapisałem się jako zawodnik kilka dni temu, natomiast dziś chciałem dokonać wpłaty online. Nigdzie nie mogę znaleźć opcji typu "zapłać" itp. Podobno była taka opcja podczas rejestracji, lecz ja nie mogłem dokonać wpłaty natychmiastowo po zarejestrowaniu. W jaki sposób mogę dokonać tej wpłaty ?
-
- Kontakt:
Witojcie Dobrodziejki i Dobrodzieje!Niestety przysypało śniegiem........ale jest szansa,bo od południa świeciło słońce i śnieg znika w oczach.Na trasie jest go znikoma ilość.Weekend zapowiada sie dosyć ciepły i bez opadów.
Wszystkich DH Maniaqw serdecznie Zapraszamy!
Wyciąg czynny od 9-17. Pozdro.
Więcej info w 1 poście tego tematu!
Wszystkich DH Maniaqw serdecznie Zapraszamy!
Wyciąg czynny od 9-17. Pozdro.
Więcej info w 1 poście tego tematu!
Luki_maniaqs
-
- Kontakt:
Helmet cam trasy w Wisle zrobiony 22 kwietnia na facebookowym profilu Diverse Downhill Contest http://www.facebook.com/pages/Diverse-D ... 074?ref=ts
Segativ są gusty i guściki, tobie może się nie podobać, a 400 innym osobom tak. Nie ma co dyskutować na temat gustów co do trasy. Poczytaj jak wypowiadają się CZesi, Słowacy na swoich forach na temat trasy: są nią mega podjarani.
We wtorek bedziemy robić ostatnie poprawki, więc Segativ zapraszamy na stożek aby wnieść w trasę swoje pomysły.
pozdro
We wtorek bedziemy robić ostatnie poprawki, więc Segativ zapraszamy na stożek aby wnieść w trasę swoje pomysły.
pozdro