podejrzany rower
podejrzany rower
http://www.krakusik.pl/71231_sprzedam_r ... ynowy.html
gdy zapytałem kolesia czy sprzedałby za 1000zł to odpisał że chętnie sprzeda jeśli nie dostanie większej oferty w najbliższym czasie
a z tego co wiem taki rower jest wart więcej
gdy poprosiłem o numer seryjny ramy napisał że zatarł się przy "konserwacji gwintu korbowodu"
gdy zapytałem kolesia czy sprzedałby za 1000zł to odpisał że chętnie sprzeda jeśli nie dostanie większej oferty w najbliższym czasie
a z tego co wiem taki rower jest wart więcej
gdy poprosiłem o numer seryjny ramy napisał że zatarł się przy "konserwacji gwintu korbowodu"
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: podejrzany rower
Przecież ten rower jest wart co najmniej parę tysięcy...
I że jeszcze dostał go od kolegi z Anglii... Srata tata xD
Jak dla mnie na 80% kradziony.
I że jeszcze dostał go od kolegi z Anglii... Srata tata xD
Jak dla mnie na 80% kradziony.
Jako, ze jestem z Krk i rower rowniez zainteresowalem sie ogloszeniem w celu wyjasnienia sprawy. Na 90% jest to przekret (czyt. kradziez badz chec oszustwa), probowalem zdobyc numer telefonu, ale dostalem odp, iz zgubil komorke i na ta chwile nie posiada zadnej. W nastepnej wiadomosci chcialem sie z nim ustawic w miescie w celu ogledzic i zakupu, ale niestety nie otrzymalem zadnej odp. Takze, z tego co mi sie wydaje, jak wczesniej wspomnialem moze byc to oszust. Dlatego uwazajcie i mam nadzieje, ze wszystko sie wyjasni pomyslnie. Postaram sie jeszcze z nim wymienic kilka wiadomosci, aby miec jeszcze pewniejsze informacje. Pozdrawiam
-
- Kontakt:
piotrex Kumpel kiedyś przy zmianie kierownicy przez pomyłkę zamienił strony z hamulcami i taki skutek z tego:

Wracając do tematu....
Może ktoś innym z krk by się z nim ustawił jeszcze? Żeby zobaczył, że ma popyt na ten sprzęt, może wtedy się ujawni aby go sprzedać?

Wracając do tematu....
Może ktoś innym z krk by się z nim ustawił jeszcze? Żeby zobaczył, że ma popyt na ten sprzęt, może wtedy się ujawni aby go sprzedać?
http://allegro.pl/show_item.php?item=1818165286
W dniu dzisiejszym dostalem od tej osoby odp w sprawie spotkania oraz wieksza dawke informacji o rowerze. Co do ogledzin, powiedzial, ze do pt czeka na oferty, takze do tego czasu sie nie ujawni. Nawiazujac do zdartych numerow ramy, sprzedawca sam z siebie napisal mi, ze byl tam zrobiony spaw O_o i zostal zamalowany farba. Takze mozemy byc w 99% pewni, iz rower kradziony, a kazda zainteresowana osoba dostanie inna inforacje co do roweru.
-
- Kontakt:
Re: podejrzany rower
wiecie dokładnie co to za amor? czy przypadkiem to nie ten http://archiwumallegro.pl/amortyzator_p ... 59628.html ? xd 

-
- Kontakt: