PS: wracając do głownego tematu - ekran do GoPro za 400zł to przegięcie za śmiesznej wielkości podgląd. Ciekawą alternatywą moze być kamerka Drift,bo teraz jest już w wersji,która nagrywa 60fps

Dobry post ale:mitoza-mejoza pisze:mitoza-mejoza
Napisał byś w jaki sposób? Podgrzałeś jakoś mocowanie i puściło w końcu?mitoza-mejoza pisze:dokonałem operacji zdjęcia klipsa z kasku i zamontowania na innym
Zgadzam się, co więcej w wielu kaskach przy otworach wentylacyjnych siateczka jest materiałowa/ z twardego plastiku i da się ją ugiąć tak żeby przeprowadzić pasek od mocowania ( miałem tak w poprzednim kasku )mitoza-mejoza pisze:jeśli ktoś ma kask z duża ilością otworów a kształt skorupy nie bardzo współpracuje z kształtem tradycyjnego GoPro-wskiego klipsu w okolicy ciemieniowej warto kupić klips z mocowaniem na paski ( oszczędzi to moich zachodów i podchodów oraz całej logistyki jak odkleić/przykleić
W Urge jest sporo miejsca ale przez regulacje daszka trzeba się zastanowić gdzie nakleić mocowanie ponieważ będzie ono ograniczać ruch daszka ( gdy naklei sie za blisko ) a gdy będzie za daleko kąt ustawienia kamery może być kiepski. Rozwiązaniem może być zamontowanie na wyższej "nóżce" lub przy użyciu "krzywek" do mocowania kamery z boku kasku.mitoza-mejoza pisze:W kasku 661 Evolution zamocowanie na szczycie skorupy jest dość ograniczone
No właśnie nic enigmatycznego w tym nie było.jasiek_krk pisze: Napisał byś w jaki sposób? Podgrzałeś jakoś mocowanie i puściło w końcu?
Defacto masz rację ale w praktyce nie zauważyłem gigantycznej różnicy...SegatiV pisze:wymagana jest lepsza karta pamięci, im szybsza tym lepiej,
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość