Tak jak w temacie w Rzeszowie na ulicy Cegielnianej dnia 27.04.2011 skradziono rower Scott zielono-biały z amortyzatorem Rock Shox Domain 318 (srebrny) z rzucającą się w oczy białą kierownicą. W załączniku fota roweru. Jeśli ktoś zobaczy ten rower , prosze o pilny kontakt na PW lub gg: 10115345 lub 6088789. Za znalezienie i oddanie roweru, przewidziana jest nagroda ! ! !
Rzeszów w sumie nie jest duży, a rower dość charakterystyczny... Będę patrzył... Napisz coś więcej na ten temat ? Gdzieś koło biblioteki UR czy na osiedlu ?
2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012
Dzięki z góry wszystkim za pomoc. Rower został skradziony z klatki w bloku na ul. Cegielnianej. Jeśli ktoś go zobaczy to niech poprostu za***** gościowi i odbierze mu rower,albo niech go śledzi, (bo napewno drugiego takiego nie ma w Rzeszowie, bo rower jest dosyć charakterystyczny).
Nr telefonu to jest domowy? Jakiś krótki się wydaję Wczoraj myślałem, że widziałem Twoją maszynę ale jednak to nie była ona (aczkolwiek bardzo podobna, kierownica czarna była).
Tam nie ma nr tel, tylko są 2 gg. Nr tel to : 726-646-435. To może gosciu zmienił kierownice na czarną ? Reszta rowerka była taka sama ? Jeśli tak to na bank ten rower ! Patrzcie również na podobne rowerki bo chłop mógł pozmieniać pare części.
Drugi rower w takim kolorze w Rzeszowie mam ja, ale mój to full...
Będe się rozglądał, a że wszędzie przemieszczam się rowerem i mam taką manie patrzenia innym ludziom na rower to jest szansa!
Nr gg mówisz? Kurczę o tym nie pomyślałem hehe. Kierownica była czarna i jakaś młoda dziewoja jechała więc pewnie to nie to. Zresztą amor się też nie zgadzał, Domain to na pewno nie był. Niestety, trzeba się dalej rozglądać.