Rękawiczki: Dartmoor X-ray vs Snake?
Rękawiczki: Dartmoor X-ray vs Snake?
Witam.
Mam okazje kupić w sklepie (promocja) rękawiczki DARTMOOR X-Ray albo DARTMOOR Snake! Które waszym zdaniem lepsze? Które sa bardziej wytrzymalsze,wygodniejsze itp.??
Mam okazje kupić w sklepie (promocja) rękawiczki DARTMOOR X-Ray albo DARTMOOR Snake! Które waszym zdaniem lepsze? Które sa bardziej wytrzymalsze,wygodniejsze itp.??
Miałem X-Ray i Snake mam teraz. X-Raye szybciej łapią brzydki zapach, w dodatku są mniej przewiewne ,a grube warstwy materiału dodatkowo krępują ruchy. Bierz Snake'i, jedyna ich wada jest brak grubszej wstawki przy początkach palców (x-ray posiada tą wstawkę) bo tam się robią odciski.
No i dodatkowo Snake maja lepszy wygląd
No i dodatkowo Snake maja lepszy wygląd

hmm
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a ja mam i uzywam oba modele. wszystko zalezy do jakiej jazdy i w jakim terenie. snake'i lzejsze, bardziej przewiewne i wygodniejsze. ale zdecydowanie gorzej chronia niz x-ray. jezdze w nich XC/enduro.
x-ray grubsze, mocniejszy material, slabsza wentylacja (idealne na jesien, wiosne) lepsza ochrona przy darciu dlonmi po kamieniach niz snake'i. jezdze w nich wszystko inne niz wczesniej opisane. pozdro.
x-ray grubsze, mocniejszy material, slabsza wentylacja (idealne na jesien, wiosne) lepsza ochrona przy darciu dlonmi po kamieniach niz snake'i. jezdze w nich wszystko inne niz wczesniej opisane. pozdro.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: