TAK !!!kosq3 pisze:A prawda to że wprowadzili karnety 30 zeta za 7 wyjazdów?
to akurat zawsze było cecha charakterystyczną Skrzycznego.. kamolce i snake-ikubuspunxdh pisze:jedyny minus... KAMIENIE !! lezące w takich ilościach na bocznych trasach ze odległości miedzy nami musiały być min 20m
ta boczna bramka przez która przeprowadzałeś rower funkcjonuje już kilka dobrych lat... minimum 3-4 lataspz pisze:BARDZO zdziwilem sie ze zostal uaktywniony boczny przejazd wokol bramek i nie trzeba roweru podnosic i przerzucac go przez bramke
niestety prędkość wyciągu w lecie to tragedia... gdy gadałem z obsługa zawsze się tłumaczyli jednym: rowerzyści to tam skromne max 5% wjeżdżających a ogół masy ludzkiej lubi posiedzieć na krzesełku, popstrykać fotki i nacieszyć oko widokami... albo i panę przytulić i buzi,buzi - choć i lepsze akcje tam widziałem;)spz pisze:Niestety... wyciag jedzie z predkoscia zolwia, choc kto sie zna wie, ze nawet zolwie czasem biegna. Ten niestety jest kulawy.
no taksnizy pisze:to akurat zawsze było cecha charakterystyczną Skrzycznego.. kamolce i snake-ikubuspunxdh pisze:jedyny minus... KAMIENIE !! lezące w takich ilościach na bocznych trasach ze odległości miedzy nami musiały być min 20m
my trafiliśmy w sumie o 10~10:40 śmigaliśmy do 16:00 ja machnąłem 8 zjazdów w tym z samego wierchuB3ZRADNY pisze:spz te 7 zjazdów to chyba z samej góry i to z długimi przerwami robisz? jakimś cudem ostatnio, bez napinania się zrobiłem z kumplem 9 zjazdów od połowy i jeden z samej góry z trzy godzinną przerwą od 11 do godziny 14stejA spokojnie był jeszcze czas by wbić na wyciąg i dziesiąty zjazd walnąć od połowy. Gdyby nie ta przerwa to sądzę, że spokojnie jeszcze +5 zjazdów byłoby zaliczone (oczywiście od połowy). Co nie zmienia faktu, że wyciąg się kula dość powoli.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości