stosunkowo długi damper, czyli ramka powinna być czuła. Do tego fajne kąty widze wizualnie nie powala, ale generalnie podoba mi sie, wielki +
ciekawe kiedy będzie można ujrzeć jakieś testy, zobaczyć ją w akcji
Dlugosc dampera znacząco na czulosc nie wplywa. To nie czasy przelozen po 4:1. Ogolnie rama fajna ale malo orginalna bardzo. Wole to samo zawieszenie w wykonaniu 77designz czy Rage T-1000
Jak Cię natchnęło to trzeba było samemu rower zdizajnować
Co do roweru to zgadzam się z MUSZEL. Dzięki temu, że jest Foxik z przodu to i przyzwoicie wygląda
nie wiem, czy jest sie z czego cieszyć, że damper taki długi. Bo takich mało na rynku. Choc jak kogos bedzie stać na nowe cube to i na nowego dampera pewnie też
Ma? 241 ogarnalby spokojnie. Roznica w pracy miedzy 2.3 a 2.6 jest bardzo nieznaczna. Ludzie nie dajcie sie nabrac na to gadanie o niskim przelozeniu. Te reklamy byly aktualne 5-10lat temu kiedy wiekszosc rowerow miala chore przelozenia.
Po zdjęciach od Czelsona widać jak dużo daje malowanie. Na pierwszych zdjęciach rama wyglądała wizualnie bardzo słabo, a teraz... najwyższa półka. Mam nadzieje że kolega od EMESa weźmie z tego przykład, bo ich rama w wersji surowej wygląda o wiele lepiej niż surowy CUBE! Ludzie w dużej mierze kupują niestety wzrokiem więc dobry sprzęt + świetne malowanie potrafi zdziałać cuda!
Dziwna akcja z tym damperem w czesach kiedy praktycznie kazda firma i rama zjazdowa ma dł. dampera 241 wsadzać taki wynalazek. Niby kazda firma ma w ofercie takie dampery ale ciekawe czy sa dostepne?? pewnie na zamowienie z czasem realizacji zamowienia 3mies