maxxis jeju, a Wy wzbogaćcie swój słownik, bo ile można czytać "negujesz"?
Za str.
http://www.sjp.pl/co/negowa%E6
znaczenie: przeczyć, zaprzeczać
Ja po prostu TWIERDZE, UWAŻAM, SĄDZĘ że Trasy są źle przygotowane, że miejscówka już nie wróci do dawnej świetności, bo tylko Schodek trzymał poziom jeśli chodzi o budowę i dbanie o trasy na stoku.
Patrząc od str. Katowić, to bliżej niż na Stożek jest teraz nowa miejscówka organizowana przez Arthizm - Palenica, kilka tyg. zabawi Wiktora na miejscu, a już drewno w lesie stawiają, gdzie w Wiśle jest to nie do pomyślenia.
Już wspomniałem w innym temacie, Wisły już nie ma, w tym roku Koninki, gdzie na chwilę obecną są z 4 przygotowane długie, ciekawe trasy, i Palenica, która również rozwija się szybko.
A genezy mojego zdania na ten temat nie będę Ci (Wam) wyjaśniać, ponieważ próbowałem wielokrotnie, i jak widać do tej pory nie udało mi się to, a Don Kichotem nie jestem, z wiatrakami walczyć nie będę.
I błagam, przestańcie wmawiać sobie że Schodek kopie pod Wami dołki i przekabaca każdego na swoją stronę, ja mam swój rozum i pojęcie o pewnych sprawach, potrafię sam, na własną rękę analizować fakty.