/ "Cytuj"
przez SegatiV » 04.05.2011 15:00:27
slayer90 nie noo, stary, Ty po nocy potrafisz spać? Wyrzuty sumienia nie skłaniają Cię do samobójstwa? Niezły zwyrodnialec z Ciebie ! :O Brr, aż mnie ciarki przeszły, i pewnie masz wsparcie kendy i malujesz sprejem opony maxx'a... Co z tym światem się dzieje ! Aaaaaaaaaaaa <wyrywa sobie włosy z głowy>.
Hejka
Nie no nie mam wsparcia Kendy, ani nikogo innego. Sam muszę na wszystko zarobić, acha KENDA ma naprawde dobre opony !!!
Co do mojego spania to śpię jak niemowlak, a do włosów to nie jedna blondyna by pozazdrościła.
A jak się nie znasz na marketingu, to dalej czytaj porównania sprzętu na internecie, chłopie w tych czasach wszystko jest reklamowane, nawet papier TOALETOWY, i co jeden lepszy od innego , co tym szarym inaczej dupę wytrzesz od tego różowego.
Będziesz chciał powiększyć zyski swojego biznesu , pójdziesz do firmy marketingowej ale takiej , która nalicza sobie zyski od profitu naliczonego powyżej twoich wcześniejszych rocznych przychodów.
Jeżeli mówisz, że nasi topowi zawodnicy nic nie znaczą na światową czołówkę i nie zarabiają na tym kasy, to na ich miejscu sam brałbym wszystko co się da na każdy zjazd inne aby tylko zareklamować i wydoić z tego kasę !!!
I nie brał sprzętu od sponsorów tylko pożyczał na weekendy .
Tyle o marketingu, jeżeli chcesz więcej wiedzieć o marketingowcach i ich życiu , włosach , snach i innych zapraszam na priv :]
Trzymaj się
P.S.
Jedyne co chciałem tu napisać w wcześniejszych postach to to, że to co jest na necie nie zawsze jest prawdą, nawet jak ktoś pisze , że jest tak to nie musi być tak. Więc co to kogo obchodzi