[Kraków] Horizon + Drop Off Triple
[Kraków] Horizon + Drop Off Triple
Wchodzę dzisiaj na mój strych (lub coś w tym rodzaju), patrzę, a roweru nie ma. Rower skradziony z Krakowa - Podgórze - okolice Korony i Ronda Matecznego.
Rama sztywna z napisami Horizon (może niektórzy skojarzą),
Amortyzator Drop Off triple z trochę już zniszczonymi naklejkami (czarny, rama bardzo ciemna, z daleka może wydawać się czarna),
Koła Double track - Dartmoor Dee Force (czarne) / MTX 33 - Dartmoor Free Force (obręcz czarna, piasta biała)
Hamulce Deore (biały) / Juicy 7 (srebrny)
Napęd Deore (korba i przerzutka), złoty blat Dartmoora, czarny napinacz BOP, siodełko białe (Fizik Freek), gripy BOP (białe), kierownica Octane (niebieska ze sporym wzniosem)
Może parę osób z Łopaty skojarzy rower.
Proszę o pomoc w znalezieniu, rower skradziony wczoraj późnym wieczorem lub w nocy.
Rama sztywna z napisami Horizon (może niektórzy skojarzą),
Amortyzator Drop Off triple z trochę już zniszczonymi naklejkami (czarny, rama bardzo ciemna, z daleka może wydawać się czarna),
Koła Double track - Dartmoor Dee Force (czarne) / MTX 33 - Dartmoor Free Force (obręcz czarna, piasta biała)
Hamulce Deore (biały) / Juicy 7 (srebrny)
Napęd Deore (korba i przerzutka), złoty blat Dartmoora, czarny napinacz BOP, siodełko białe (Fizik Freek), gripy BOP (białe), kierownica Octane (niebieska ze sporym wzniosem)
Może parę osób z Łopaty skojarzy rower.
Proszę o pomoc w znalezieniu, rower skradziony wczoraj późnym wieczorem lub w nocy.
Re: [Kraków] Skradziony rower (Horizon + Drop Off)
Szkoda..
Będe się rozglądał.
Będe się rozglądał.
-
- Kontakt:
Grzybu93 - miałem taką w zeszłym sezonie. Teraz jest Deore Shadow z długim wózkiem.
Zdjęć niestety nie zapodam bo miałem je robić w przyszłym tygodniu... Podejrzewam okolice Placu Bohaterów Getta, może jakaś dresiarnia albo jakieś gówniarze. Byłem na policji ale nie mam papierów na ramę więc niewiele mogą zrobić (choć jakbym miał to nie sądzę, że zrobiliby więcej). W poniedziałek obskoczę jeszcze z opisem roweru różne serwisy, sklepy, lombardy, itp.
Zdjęć niestety nie zapodam bo miałem je robić w przyszłym tygodniu... Podejrzewam okolice Placu Bohaterów Getta, może jakaś dresiarnia albo jakieś gówniarze. Byłem na policji ale nie mam papierów na ramę więc niewiele mogą zrobić (choć jakbym miał to nie sądzę, że zrobiliby więcej). W poniedziałek obskoczę jeszcze z opisem roweru różne serwisy, sklepy, lombardy, itp.
-
- Kontakt:
przedwczoraj ok godziny 15 na ulicy racławickiej widziałem łysego typka ktory jechał na tym własnie rowerze,kierował sie w strone azarów lub 30-lecia.Koles miał ok 26 lat,łysy,przypominajacy dresa.Bede sie rozglądał bo mieszkam w okolicy ale na Twoim miejscy pokreciłbym sie tam.Jeśli bd go widział to dam znac dlatego jak mozesz to daj mi do siebie numer to bd dzwonił.