swoja droga, na inne weylessy niz zielone uwazajcie. sprzedalem swojego peknietego (oczywiscie bylo powiedziane ze pekniety) i pospawanego ;p
wiec jesli ktos przemalowal na inny kolor to patrzcie dokladnie na miejsce przykrecania tylnego haku po stronie przerzutki :P
adrian50005 pisze:nie widze w tym nic podejrzanego poprostu pęknięta rama i dlatego taka niska cena
Pewnie chodziło mu o sposób naprawy... "Rama jest uszkodzona. Posiada pęknięcie koło główki (koszt naprawy około 20zł, wystarczy zalać nową warstwą aluminium).
LisuKrakow pisze:swoja droga, na inne weylessy niz zielone uwazajcie. sprzedalem swojego peknietego (oczywiscie bylo powiedziane ze pekniety) i pospawanego ;p
wiec jesli ktos przemalowal na inny kolor to patrzcie dokladnie na miejsce przykrecania tylnego haku po stronie przerzutki :P
Owy weyless nie został przemalowany i raczej nie bedzie. Na sprzedaz raczej takze nie wyplynie.
Zatem nie ma takiej obawy...
Poradnik został napisany przez Andrzeja Kaletę, inaczej znanego pod nickiem ak47(...)Poniżej zamieszczam kilka komentarzy z czasów gdy Andrzej zajmował się tuningiem
Aukcja wystawiona prawdopodobnie przez Adama Wójcika (adres email)
Na końcu pisze że poradnik jest Autorstwa ak47 ale prawa majątkowe posiada on, co oznacza z kolei że na bank nie jest to ak47... No chyba że lubi pisać o sobie w os 3. .. ^^
http://allegro.pl/hamulec-tylni-hayes-o ... 51119.html
Zamiast korka jest wkręt. Sam gdy go zgubiłem wkładałem przycięty gwóźdź ale oczywiście o tym informowałem na aukcji. Komin będzie uszkodzony i klamka będzie się pocić przy dziurce do odprowadzania powietrza.