[Pedały] Lekkie platformy do 450zł.
-
- Kontakt:
[Pedały] Lekkie platformy do 450zł.
Witam,
Jako że od dłuższego czasu staram się kupić HT MN06TS, niestety bez skutku (wszędzie brak...) zastanawiam się nad innymi tego typu pedałami.
Moje wymagania to waga oscylująca w okolicach 280g para, cena do 450zł, wymiary platformy nie mniejsze niż 95mm x 105mm + dobre trzymanie. Wolał bym jak najniższy profil ale z wyższym też da się żyć;) Co ważne - interesują mnie jedynie rozwiązania oparte na dwóch łożyskach i ślizgu bądź samych łożyskach - konstrukcje z jednym łożyskiem i jednej tulei ślizgowej odpadają.
Bardzo proszę o sugestie:)
Jako że od dłuższego czasu staram się kupić HT MN06TS, niestety bez skutku (wszędzie brak...) zastanawiam się nad innymi tego typu pedałami.
Moje wymagania to waga oscylująca w okolicach 280g para, cena do 450zł, wymiary platformy nie mniejsze niż 95mm x 105mm + dobre trzymanie. Wolał bym jak najniższy profil ale z wyższym też da się żyć;) Co ważne - interesują mnie jedynie rozwiązania oparte na dwóch łożyskach i ślizgu bądź samych łożyskach - konstrukcje z jednym łożyskiem i jednej tulei ślizgowej odpadają.
Bardzo proszę o sugestie:)
Re: [Pedały] Lekkie platformy do 450zł.
Echo Urban + tytanowa oś. Przeanalizuj 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Eddie czemu oni podaja wage starego modelu jak na focie jest nowy z wieksza iloscia materialu? Nie wiem jak ten ale stary to byla na pale odchudzona kopia twenty6 starszego modelu, ktory juz sam z wytrzymalosci nie slynal.EDDIE pisze:Sprawdź to : http://manocobike.com/product/main.php?cat=29
503 ciekawa ale waga przeraza. Juz widze, ze piny mocowane jak w prerunnerze 2010, ktory je gubil. Tu bedzie to samo.