Fox 40 kashima 2011 VS Kashima 2012
Cysternę przyję od zaraz ;> A dziwki odstąpię... narzeczona by chyba tego nie zrozumiałaVin_OSW pisze:Łał! Nie wpadłbym na to! Kiedy mogę Ci postawić cysternę piwa i pełnego busa dziwek?

Właśnie popatrzyłem z katalog Srama na opis tych menetek... ja w obu widzę dopisek "super light", a faktyczną różnicą są kolory i regulowana dźwignia. Dla niektórych to ważneslayer90 pisze:opis manetek x9
SRAM’s 2X10 and 3X10 Exact Actuation for precise and dependable 10-speed performance
232 grams (2X10)
opis manetek x0
SRAM’s 2X10 and 3X10 Exact Actuation for precise and dependable 10 speed performance
The first patented multi- adjustabile trigger shifter which allows for precise rider fit
MatchMaker X compatible
232 grams - Super light weight

off_road, touché

PS. a czy te złote lagi w 888 to nie proto? i będzie jak z DLC u RS?
pozdro
frango
frango
Jak ci sie cos spieprzy w manetce to jednak w x.9 wiekszy problem. Wiem, ze zadko sie zdarza ale mam talent i cenie sobie x.0 za toBikerJG pisze:Spaced z tego co pamietam wymiana np linki w x-9 trwa moze minute (jest specjalny otwow), w x-0 nalezy rozkrecic cala manetke, a jak ktos nie ma doswiadczenia szuka sprezynki po pomieszczeniu