Jaki suport na ISIS polecacie do fulla?
Wstepnie rozważam
-Truvativ Gigapipe Team DH
-Dartmoor Hardbar
-Nowy Octane One BB ISIS 2011
Gigapipe Team DH sie wyluzował po 1,5 sezonu więc może któryś z pozostałych?Wiem że ISIS to przeżytek ale mam korbe RaceFace Turbine do której jestem nieco przywiązany
GigaPipe DH u mnie wytrzymał....
Uwaga....
10 godzin jazdy!
Tylko zgubiłem paragon i teraz jeździłęm na takim złomowatym. Nowy jak będziesz miał to badzie się kręcił płynnie, z dość dużym oporem. Mój się kręci jak Żyd po pustym sklepie, dostał trochę luzów. Generalnie lipa. Ja polecam Truvativa XR. Jak się coś dzieje to po prostu zmieniasz zewnętrzne łożyska i po sprawie.
KubaLaPL Ewidentnie wadliwy egzemplarz, miałbyś paragon i nowy suport wolny od wad, mi kupę czasu wytrzymał, dwa czy trzy lata już nawet nie pamiętam. Raz na jakiś zcas tylko wyciągnąć wyczyścić z piachu i tyle.
A XR to już Howitzer a nie Isis.
Szukaj RF Evolve na Isis, miały lepsze uszczelnienie od Truva a gdzieś może jeszcze znajdziesz.
Albo poluj na jakieś perełki, niedawno było FSA Isis na tytanie i poszło za śmieszne pieniądze.
Bombell pisze:Ewidentnie wadliwy egzemplarz, miałbyś paragon i nowy suport wolny od wad, mi kupę czasu wytrzymał, dwa czy trzy lata już nawet nie pamiętam. Raz na jakiś zcas tylko wyciągnąć wyczyścić z piachu i tyle.
Mam taką nadzieję. Ale strasznie zniszczyło to zdarzenie moje podejście do tego modelu.