witam zakupiłem niedawno uzywany sprzecik chce wymienić przezutke tylnią SRAM x7 czy inna przezutka będzie pasować?znacie jakieś serwisy?aha przy hamowaniu prawdopodobnie nie zawsze mi chca klocki odbić od tarczy co moze byc tego powodem? tu dane tech roweru
z góry dzieki i pozdro!
Rama: KONA STINKY PRIMO 2007
Amortyzator przód: MARZOCCHI 66RCV 2008 (pudełko i wszystkie książeczki mam do niego)
Amortyzator tył: FOX DHX 5.0 ze sprężyną 350lb
Hamulce: AVID JUICY 5 tarcze 203mm przód i tył
Przerzutka: SRAM x7 ( trzeba ją naprawić albo kupić nową bo nie chodzi jak powinna)
Cały napęd: SRAM x7 (łańcuch, zębatka, manetka)
Stery: Freeride 360 1-1/8
Napinacz: Boxguide
Koła przód i tył: Double track na piastach NS
Kierownica; NS
Mostek; BBB
Opony; Kendy
Korba: truvativ howitzer hussefelt
Pedały: NS
http://img863.imageshack.us/slideshow/w ... 030231.jpg
Potrzebuje pomocy-porady
Re: Potrzebuje pomocy-porady
aaha dzięki tak chyba zrobie do serwisu zawioze mam nadzieje ze to ogarną jakoś dobrze ...bo mi to chodzi o to że obcierać to wiem ze wkurza tylko ze mi sie tarcze przegrzewaja od paru metrow przejechanych tylko najlepsze jest to ze nie zawsze sie tak dzieje czasem ok chodzi kumpel mi powiedział ze moga tulejki byc zasyfione i nie chca klocki odbijać...moze cos byc z tym?co do przezutki to chcialem nową kupić ale szkoda kasy kurde 170 zł...skoro mówicie że sie da naprawić to spoko mi i tak duzo przezutek nie potrzebych jest głownie chodzi o to zeby nie wkurwiało przy pedałowaniu....
DH