[Rzeszów/okolice] Team rowerowy
Jak tylko śniegi ustąpią , to zaczniemy działać w temacie , jako że większość z nas pracuje i uczy sie to działać będziemy na weekendach.
W tą niedziele (tj.13.03.2011) planujemy pośmigać po standardowej trasce na słocinie i obbadać od czego można by było zacząć robote.Jak ktoś jest chętny to wpadać(w sobote dam info o której ustawka).
W tą niedziele (tj.13.03.2011) planujemy pośmigać po standardowej trasce na słocinie i obbadać od czego można by było zacząć robote.Jak ktoś jest chętny to wpadać(w sobote dam info o której ustawka).
-
- Kontakt:
tak rozmawiałem z paroma osobami żeby może w przyszły weekend coś pokopać w babicy, fajnie jakby ktoś pomógł, bo raz pójdzie szybciej, a dwa zawsze ktoś może podrzucić fajny pomysł.
dobrze by było zorganizować kilka rak do pracy.
plan działania myślę że byłby taki:
- odsypać trasę
- zrobić bandy gdzie na pewno będą potrzebne
- jakby dobrze szlo zrobić jakieś hopy/lądowiska (kwestia ile by było osób)
tak myślę ze przy 6-8 osoba co najmniej polowe trasy by można było by spokojnie zrobić.
pozdrawiam
Benek
GG do mnie 1007015
z transportem raczej też problemu by nie będzie
dobrze by było zorganizować kilka rak do pracy.
plan działania myślę że byłby taki:
- odsypać trasę
- zrobić bandy gdzie na pewno będą potrzebne
- jakby dobrze szlo zrobić jakieś hopy/lądowiska (kwestia ile by było osób)
tak myślę ze przy 6-8 osoba co najmniej polowe trasy by można było by spokojnie zrobić.
pozdrawiam
Benek
GG do mnie 1007015
z transportem raczej też problemu by nie będzie
plan to priorytet.drMadej pisze:Plan na słocnine wygląda następująco:
-w każdą niedziele ustawika o 11na miejscu, modernizujemy trase zaczynając od góry, koło 13/14 robimy sobie grila/piwko kto chce , później testujemy zrobione przeszkody.
tylko zeby nie skonczylo sie na piwku i nie bedzie komu testowac.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Powstaje, powstaje, ale na szczęście nie afektuje prawie żadnych miejsc do jazdy w tym lesie.ablee pisze:PiterForce5 na Białej w pierwszym lesie powstaje park linowy ;]
Rozmawiałem dzisiaj z wykonawcami tego parku, goście są bardzo pozytywnie nastawieni do rowerzystów. Zaoferowali nawet deski, łopaty, siekiery, wiec jest dobra okazja,żeby coś zbudować. Ja korzytam z tego, bede tam jutro od ok 15:30. Chętnych do użerania się z korzeniami zapraszam.
Zapraszam naszą miejscówkę - do "Borku" ! Las w Nowosielcach (miejscowość przed Przeworskiem jadąc od strony Rzeszowa
) , zaraz koło krajowej czwórki.
Każdy na pewno powinien znaleźć tam coś dla siebie
A na miejscówce znajdują się;
- dirty duże jak i małe,
- sekcje dużych hop
- stoliki
- 2 odcinki zjazdowe ( w tym jeden do końca jeszcze nie jest zrobiony)
- hopy dualowe
- gapy
- drop
- sekcje z bandami
Obecnie jesteśmy w trakcie poprawiania pozimowych zniszczeń a zaraz po tym, zabieramy się za nowe ambitne plany
Pozdro

Każdy na pewno powinien znaleźć tam coś dla siebie

A na miejscówce znajdują się;
- dirty duże jak i małe,
- sekcje dużych hop
- stoliki
- 2 odcinki zjazdowe ( w tym jeden do końca jeszcze nie jest zrobiony)
- hopy dualowe
- gapy
- drop
- sekcje z bandami
Obecnie jesteśmy w trakcie poprawiania pozimowych zniszczeń a zaraz po tym, zabieramy się za nowe ambitne plany

Pozdro
SELL OGARNIJ! --->http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25075252
Re: [Rzeszów/okolice] Team rowerowy
Witam , wybiera się ktoś może dziś lub jutro do Babicy ? (około 12 km od Rzeszowa)
Freeride !!!