Żadnego boxxeraKoralgol pisze:Jeżeli chodzi o powietrznego Boxxera to jestem z niego bardzo zadowolonyteż zawsze mówiłem, że nie chciałbym powietrza do przodu, ale... "nigdy nie mów nigdy"

O jaka wytrzymalosc? 888 z protone wazy <100g wiecej od boxxera WC. Nowe boxxery nie pekaja (byla krotka seria wadliwych lag ale to i 888 mialo) wiec skad ten mit? Ja na moim zlądowałem chope w drzewo w locie + pare innych strzałow i nic mu sie nie dzieje, a jestem 2gim wlascicielem i zyje juz 3ci sezon.Vin_OSW pisze: Bardziej tu chodzi o wytrzymałość i w ogóle jakoś mi się boxxer nie podoba
Tak, ale w necie jest boxxów które poległy, a 888 dużo mniejSpaced pisze:O jaka wytrzymalosc? 888 z protone wazy <100g wiecej od boxxera WC.
Damper 241 jest niewiele cięższy od dampera 222. W Glory też standardowo jest stalowa... Zaskoczony jestem, że Summum jest o tyle cięższy od zjazdówki Gianta.Koralgol pisze:frango: tak, ze stalową sprężyną... pamiętaj, że tam jest damper 241mm
Na zdjęciu są opony Intensa 2.35 1ply, bo jest to set do pojeżdżenia po trójmieście... Na góry mam komplet 2ply, czyli +400g na parze
Jeżeli uważasz, że nie mam czym sie chwalić i że rower nie wyszedł lekki, no to chyba nie mamy o czym rozmawiać...![]()
Dokładnie... ja go nawet liczę 1150g.Vin_OSW pisze: Spaced napisał(a):"Opona 2ply ~1300g wazy"
Minionek koło 1100g
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości