Kross Fr2 na początek dh/fr - pytania
Re: Kross Fr2 na początek dh/fr - pytania
ok wstawie zdjęcie w niedziele wieczorem to ocenicie może bedzie wtedy lepiej się wypowiedzieć
mam jeszcze pytanie jak dobrać spreżyne do dampera pod raidera 95kg
jakie musi mieć parametry
jakie musi mieć parametry
Witam. Dodaje zdjęcie narazie jedno, kiepska jakość, robione w mieszkaniu. Jutro postaram się zrobić na dworze w świetle dziennym.

Ps. Na przyszłość:
Czytając posty osób uznaję że forum nie służy do wytykania błędów ortograficznych a pomocy osobom które je potrzebują

Mało konkretnie interesuje mnie wszystko
Biorąc pod uwagę że jestem 100% laikiem i nie mam kompletnie pojęcia o rowerach
Potrzebuję tak wykombinować bym miała wygode w każdych warunkach, nie interesują mnie rowery z hiper, mega i innych marketów gdzie komfort jazdy równa się minus 100
Co do bardziej ekstremalnych rzeczy rozważam tego typu rzeczy więc biorę pod uwagę też to
Kupiłam totalne badziewie z racji mojej nie wiedzy i teraz lamentuje
Jestem w sumie w stanie kupić coś sensownego za rozsądną i sensowną cenę jak najniższą z racji małego budżetu bez wkładu który zapewne musiała bym włożyć dziś w mój nabytek
Wierzę ze macie spore doświadczenie i jesteście w stanie pomóc mi choć technicznie, teoretycznie czy jak tam nazwać.
Interesuję mnie konkretnie cena oczywiście jak najbradziej przystępna na świeżyzne
Z góry dziekuję za pomoc

Biorąc pod uwagę że jestem 100% laikiem i nie mam kompletnie pojęcia o rowerach

Potrzebuję tak wykombinować bym miała wygode w każdych warunkach, nie interesują mnie rowery z hiper, mega i innych marketów gdzie komfort jazdy równa się minus 100

Co do bardziej ekstremalnych rzeczy rozważam tego typu rzeczy więc biorę pod uwagę też to

Kupiłam totalne badziewie z racji mojej nie wiedzy i teraz lamentuje

Jestem w sumie w stanie kupić coś sensownego za rozsądną i sensowną cenę jak najniższą z racji małego budżetu bez wkładu który zapewne musiała bym włożyć dziś w mój nabytek

Wierzę ze macie spore doświadczenie i jesteście w stanie pomóc mi choć technicznie, teoretycznie czy jak tam nazwać.
Interesuję mnie konkretnie cena oczywiście jak najbradziej przystępna na świeżyzne

Z góry dziekuję za pomoc