wybrałęm sie dziś na słocinke zrobic rekonesans < i nowe części prztestować > i widze ze ktos coś próbował tam pobudować <pewnie pan Ł. madej > i jakbysmy połączyli wszyscy siły to mozna było by cos tam ciekawego stworzyc bo miejscówka jest zajebista A korzystając z okazji czy w babicy ktoś lub coś odświerzył traskę < bo jak rok temu bylem byla fajna tylko zaniedbana ( >
wiadomo ze na słocnie nie ma i nie bedzie choćby namiastki trasy DH ale fakt dropika i te kilka hopek mozna by poprawic czy tez zrobic je na nowo. ja z kolegami jutro <wotrek> jade sobie tam pozjezdzac i ponownie zrobic rekonesans, jak cos to zapraszam do zaoznania sie i ugadania co do roboty :P
Witam!
Mam takie małe pytanko. Wyszedł by ktoś ze mną na rower, a dokładniej na hopy do Białej. W sobotę lub niedziele termin do ustalenia gg:9366405
Mój poziom jazdy,nie powala więc dobrze by było żeby pojechał ktoś lepszy to by mi coś pokazał.
Fajnie że się ktoś odezwał. szogunsgn Napisze Ci SMS-a w sobotę, o której jadę, najprawdopodobniej przed południem, chociaż po południu też mogę.
A tak swoją droga to ja tam prawie codziennie jestem ale skacze tylko te mniejsze/średnie hopki.