Propozycję ramy do Fr do 500zł
Propozycję ramy do Fr do 500zł
Witam otóż naszła mnie myśl nad złożeniem rowerka . i nie wiem tylko jakiej ramy musiał bym szukać , wiem że w tych pieniądzach (500zł) będzie używana , a może dało by radę już damperem kupić
, używana będzie do Freeridu , Czekam na propozycję . Pozdrawiam / Edit @ coś na bazie tego http://allegro.pl/rama-kross-sign-fr-va ... 49561.html . i mam 170 cm wzrostu i chciałbym ramkę pod mój wzrost .

Re: Propozycję ramy do Fr do 500zł
Tak właśnie myślałem ,bo tą ramę można dorwać w moim budżecie , dzięki .a poczekam jeszcze na dalsze wypowiedzi .
-
- Kontakt:
Dokładnie , ja nie dawno sprzedałem fr 1 w idealnym stanie bez dodatków za 300PLN więc warto zaopatrzyć się w coś takiego bo jakość co do ceny jest naprawdę dobra.LestatBiker pisze:Biorąc pod uwagę rocznik/cena/jakość/wytrzymałość nic lepszego nie znajdziesz, chyba ze trafisz na jakiś zabytek do reanimacji.
[K]
-Amor (+180 skoku,najlepiej 2 półka) ,
-Manetka Sram(używana,9 biegów),
-Korby,
-Hebel.
-Amor (+180 skoku,najlepiej 2 półka) ,
-Manetka Sram(używana,9 biegów),
-Korby,
-Hebel.
Re: Propozycję ramy do Fr do 500zł
Tak myślałem , sprzęt szanuję i nie jeżdżę jak worek ziemniaków
więc pożyję trochę ta rama , w takim razie dziękuję wszystkim za odpowiedzi . Temat uważam za zamknięty