[Sprężyna] długość a skok dampera.
-
- Kontakt:
ravfr, nie wiem jak to ma sie do Twojego budzetu, ale obczaj to (na samym dole): http://www.mojostore.co.uk/acatalog/Shock_Springs.html
Stary, ale jakie propozycje. Fox, Manitou, Marzocchi + cała reszta.
Miałem jedną spręzynę xfusion i była wąska dość. Tak jak by miała pasować do Vanilli(do dhxa nie wchodziła) więc manitou może być trochę za gruba i wypadało by zmierzyć średnice. Marzocchi nie jestem pewny. Potem mamy nuke proof, elka, bos... Tego jest multum.
Jaką byś nie kupił, oznaczoną odpowiednią twardością i skokiem, będzie dobra. Różnice w długości wynikają z czego innego i nie ma sensu brać ich pod uwagę.
Miałem jedną spręzynę xfusion i była wąska dość. Tak jak by miała pasować do Vanilli(do dhxa nie wchodziła) więc manitou może być trochę za gruba i wypadało by zmierzyć średnice. Marzocchi nie jestem pewny. Potem mamy nuke proof, elka, bos... Tego jest multum.
Jaką byś nie kupił, oznaczoną odpowiednią twardością i skokiem, będzie dobra. Różnice w długości wynikają z czego innego i nie ma sensu brać ich pod uwagę.
-
- Kontakt:
no właśnie grubaśna jest , raz , że średnio będzie się trzymać , można dorobić uchwyty , to nie problem ale przy dolnym mocowaniu jest bardzo mało miejsca pomiędzy sprężyna a ramą , obawiam się , że będzie ocierać , poza tym 250x3,65 jest niedostępna w Velo .=disbrainer= pisze:o czym wnosisz? bo akurat manitacza bys najtaniej wyrwal..