[Amortyzator] Monster 2002
[Amortyzator] Monster 2002
Mam problem z Monsterem, problem polega na tym że gdy odwracam go do góry nogami np. na wyciągu czy nawet normalnie kapie mi olej z amora z jednej stronie z nakrętki tam gdzie jest regulacja:( co robić ??? Proszę o pomoc. Czy to może być wina tłumika bo jeden jest od shivera a drugi od monstera chociaż wyglądają tak samo
pomocy błagam

-
- Kontakt:
to jest ten Monster z regulacją naprężenia wstępnego jak w Shiverach rozumiem... a więc cały tłumik trzyma sie dzięki pierścieniowi segera. Jeżeli masz tam luz (co sie zdarza w Shiverach że po prostu tłumik "lata" po kroku) to spróbuj go jakoś wypełnić jakąś uszczeleczką właśnie. No i oczywiście jak zdejmiesz korek (należy odkręcić regulator naprężenia i wyjąć pierścień) to masz tam na końcu tłumika taki mały oring, o którym pisze poprzednik. Wymień go, nawet na ciaśniejszy, ale by wchodził w korek, bo to wszystko było spasowane i szczelne.
Pzdr
Pzdr

Re: [Amortyzator] Monster 2002
Własnie z pod spodu są szerokie origni to po 1
. wiesz co mam pytanie gdzie ten uszczelniacz dać tam gdzie masz regulacje właśnie kapie z pod niej
myślę i myślę co zrobić
proszę i dokładne wytłumaczenie :P

Re: [Amortyzator] Monster 2002
Proszę o pomoc nie wiem co robić