Ps. Zostałem na dzień dobry opieprzony, mianowicie o to że zamiast oryginalnego oleju RS, użyłem Castrola, jak stwierdził serwisant mogło to być przyczyną luzów

Tu się z leksza zgodzę z kolesiem...wojak1992 pisze:Ps. Zostałem na dzień dobry opieprzony, mianowicie o to że zamiast oryginalnego oleju RS, użyłem Castrola, jak stwierdził serwisant mogło to być przyczyną luzów
Tylko, że Castrol jest też do amorków, a nie tylko silnikowe Castrolediesel2117 pisze: wojak1992 napisał(a):"Ps. Zostałem na dzień dobry opieprzony, mianowicie o to że zamiast oryginalnego oleju RS, użyłem Castrola, jak stwierdził serwisant mogło to być przyczyną luzów "
Tu się z leksza zgodzę z kolesiem...
Kiedyś taki jeden typek lał olej od przekładnic skrzyni biegów od ikarusa (autobus miejski), bo miał odpowiednia lepkość za darmo (pracował w KZK-gop ) i po jakimś pół roku zaczą mu ten olej zżerać amorka od środka, widać to było na czerwonym tłumiku od pike 409 (motion control czy jakoś tam)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości