Myślenice pod znakiem zapytania !

Impus
Kontakt:

Post autor: Impus »

=disbrainer= z jednej strony masz rację. Ale popatrz na działania LP na terenie Myślenic? Sam się nie raz przekonałeś jak wygląda ta "planowa gospodarka leśna". Przecież im tylko o pieniądze chodzi. Szlak pieszy na Ukleinie rozjeżdżony w 3 dupy, koleiny takie że pływać można jak deszcz spadnie. Coś napisać musieli, nie dostaniesz w oficjalnej odpowiedzi "nie, bo nie, i spier*****!" Wydaje mi się, że gdyby Eco-Sport nie leciał im tej kasy to może by się coś udało zorganizować. Nie mówię, że na pewno, nie mówię, że bez problemów i trudności (bo tego by było od cholery) ale może coś by to przyniosło ;)
muras
Kontakt:

Post autor: muras »

Ile razy czytam o ochronie środowiska na górze z ośrodkiem narciarskim tyle razy pękam ze śmiechu. Jak nazwać upór LP w ochronie ściółki czy innej gleby między stokami narciarskimi ? Dla mnie to wyłącznie kwestia kasy. Skoro ktoś uzyskał błogosławieństwo na wycinkę pierdyliona ha lasów, odsłonięcie stoku, poprowadzenie instalacji do naśnieżania itp. to wytyczenie kilku trasek w lesie i usypanie hopek i band nie powinno być problemem.
Impus
Kontakt:

Post autor: Impus »

muras zawsze pozostaje jeszcze postawa charakteryzująca się tzw. "żelazną logiką", której główne hasło głosi "Nie, bo nie.", którą posługuje się spora część urzędników minionego ustroju ;)
Tom@s
Kontakt:

Post autor: Tom@s »

bodzio2k, wali mnie to od kiedy odbywają się tam zawody i w ogóle jakie znaczenie ma to miejsce dla tego sportu... jak dla mnie mogli tam i koło wynaleźć, ale wciąż nie zmienia to podejścia miejscowych do rowerzystów... po prostu interesuje mnie fakt, że nikt mnie tam nie chce z rowerem, a jeżeli ktoś mnie nie chce, to tam nie jadę, proste nie?
choć jak czytam wypowiedzi niektórych, to widzę że jednak nie jest to takie oczywiste i "klapki na oczy" i wio...
dlatego też piszę "was", bo nie mam zamiaru nabijać kasy komuś, kto ma wyjebane na mnie, a multum ludzi pomimo takiego podejścia wciąż tam jeździ i narzeka, że - o dziwo - ich tam nie chcą :lol: :lol: :lol:
43RIDE magazyn rowerowy
quilong
Kontakt:

Post autor: quilong »

Tom@s ludzi tam chcą jeździć bo jednak trasa jest dość fajna, mi osobiście bardzo podoba się jej każdy fragment, szkoda tej trasy.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
GabryH
Kontakt:

Post autor: GabryH »

Chwila, czegoś tu nie ogarniam :? Na stronie głównej napisane jest, że zawody JROS będą 28.08, a jeśli klikniemy w 'kalendarz', to zobaczymy że te zawody są 26.06.
wtf? kiedy w końcu te zawody? :roll:
szustaczek
Kontakt:

Post autor: szustaczek »

jeśli dobrze pamietam to 26.06 jest szczyrk
sprzedam buty shimano MP90![url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2041896325[/url]
Ofcuś
Kontakt:

Post autor: Ofcuś »

a odbędą się wgl te zawody JRD ? normalnie myślenice czy przenieśli gdzie indziej ?
ODPOWIEDZ