hmmm tem jest dla mnie bardzo wazny ....nie dostalem sie na dzienne na architekture i mam zamiar isc na platne bo jestem teraz na zarzadzaniu inz. produkcji i nie przezyje tam 1 semstru...:/ w zwiazku z tym czy kto smoz emi zalatwic jakas robote nawet taka z mala iloscia godzin najlpeiej w lodzi albo przez net ale cos na powaznie ????? wszelka pomoc miel widziana...
jesli nic nie znajde zaczne wyprzedawac czesci ktore mam zaczalem skladac rower i nie wiele brakuje no ale coz studi awazniejsze...:/
nie zycze zeby ktos znalazl sie w podobnje sytuacji...pozdr
Praca = studia
Praca = studia
www.mm-foto.pl
Ja dorwałem robote przez kumpla. Kosze trawe spalinówką, przycinam żywopłoty, grabie liście itp. Płacą 5 zeta za godzine, 10 godzin dziennie, 6 razy w tygodniu. I powiem Ci że takich firm w Wawie jest w pyte, potrzebują ludzi a nikt nie chce pracować za piątaka, lepiej siedziec w domu i pierdolić, że pracy nie ma.. Ja dziennie wyrywam 50 zeta. Nie jest to dużo ale mi zupełnie wystarcza. Jedyny problem to taki, że trudno Ci takie cos by było ze studiami pogodzić :D Może popytaj sie znajomych, może w rodzinie i znajomych ktoś by dla Ciebie coś miał, starzy kumple, kumple ze studiów? Można towar w supermarketach układac po nocy dorywczo, 50 za noc. ;-)