mam pytanie. jesli wysle komus paczke (do zaplaty za pobraniem) i ktos nie bedzie mogl jej odebrac lub po prostu nie bedzie tej osobyw domu to dostaje awizo prawda? ile taka paczka moze lezec na poczcie? ile czasu ma osoba na odebranie i zaplate paczki zanim mi ja odesla?
powtorne awizo przynosza po jakichs 4-5 dniach a awiza są 3. Pierwsze jak cie nie ma po czym dwa powtorne. Po kazdym paczka lezy okolo 4-5dni wiec mysle ze w sumie taka paczka moze lezec okolo 2 tygodni na poczcie plus czas jaki potrzebuje na pokonanie drogi na tą poczte i z powrotem daje ci okolo 3 tygodni na oczekiwanie... wypas no nie?
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
Normalnie niezłą pizdą trzeba byc żeby cos kupić, zgodzić sie na forme zapłaty 'za pobraniem' i paczki nie odbierać. Takiego gościa trzeba wsadzić w paczke i go w niej trzymac na poczcie przez te 3 tygodnie.
ja sie pytalem i to jest 2 tygodni eplus tydzien po tym czasie odsylane.Chyba ze dzwonisz na poczte i gadasz zdarza sie ze odsyalaj bo powiesz im np. ze gadales z klientem i on nie beirze ale to jest niezgodne z reg. i moze sie nie udac :)....