Jakie google pasujące do TLD D2 ??

royal'ek
Kontakt:

Jakie google pasujące do TLD D2 ??

Post autor: royal'ek »

Siema. Poszukuje gogli do kasku Troy'a D2. Mam Fox Main Pro ale nie pasują ( są za szerokie ). Rocznik kasku to 2008. Kwota googli?? Hmm do 3 stówek. :)
Rafcik
Kontakt:

Post autor: Rafcik »

Jakie ? Srakie ^^ ...dobra zarty zartami, ale mi cos sie nasuwa ze jedynie Okleye, O mają bardzo szeroki zakres wyboru, koloru, szybek itd ;) wiec kupic mozesz jak i w polsce tak i na CRC jezeli do 300pln ;P
http://rafcik.pinkbike.com/
PiterForce5
Kontakt:

Post autor: PiterForce5 »

Jedyne co mi przychodzi do głowy to wziąć kask i iść z nim do sklepu motocrossowego i tam poszukać googli przymierzając je do kasku
royal'ek
Kontakt:

Post autor: royal'ek »

PiterForce5 problem jest taki że prawdziwy sklep motocross'owy z goglami ( nie chodzi mi tu o chińskie kupy ) jest 70km od miejsca gdzie mieszkam więc taka opcja odpada, Poszukam Oakley'a bo z tego co na pinkbike.com widziałem to większość osób je ma w TLD, w ostateczności Smith :)
komandor
Kontakt:

Post autor: komandor »

Rafcik pisze:Jakie ? Srakie ^^ ...dobra zarty zartami, ale mi cos sie nasuwa ze jedynie Okleye, O mają bardzo szeroki zakres wyboru, koloru, szybek itd wiec kupic mozesz jak i w polsce tak i na CRC jezeli do 300pln ;P
Nie ma to jak dokładna i wyczerpująca odpowiedź z nutką żarciku

Najlepiej jakbyś miał kolegę co ma zarówno O-Frame'y jak i Crowbary (to w sumie najpopularniejsze modele Oakley'ow) i sprawdził jak leżą.
O Frame'y są nieco mniejsze od Crowbar'ow, ale i mniej wygodne. Crowbary dzięki tym plastikom (czy jak to nazwać) po bokach tak jakby głębiej wchodzą,lepiej się trzymają etc. Mają też trochę szersze pole widzenia.
zapis
Kontakt:

Post autor: zapis »

Rudy Project pasują kolego na gicie
zapis
addyi
Kontakt:

Post autor: addyi »

spy alloy i magneto
ODPOWIEDZ