Prodigy Tinkie Winkie

dandirkt
Kontakt:

Prodigy Tinkie Winkie

Post autor: dandirkt »

Witam szukałem i nie znalazłem o nich wzmianki jak coś to przepraszam.. Muszę kupić jakieś pedały, konkretne mam jakiś pech nie wiem na samym początku platformy de one rewelacja nie jest posypały się. Potem kupiłem dartmoory downtown myśl o maszynach mnie nakręciła a tu dupa. Pojeździłem od początku sezonu no trochę zimą i nagle trzaski szlag mnie trafił jak rozkręciłem pedał a kulki się wysypały ;/ w połówkach ; / i teraz muszę coś kupić. Budżet do 230 ostatecznie (student) :D:D kumpel poleca mi padałki w temacie od prodigy . Jeździ już 3 sezon na nich i dopiero jeden luz złapał, nie zaglądał do nich wcale co sadzicie o tym? Ziomek jeździ w dh dość grubo, polecacie je czy to porostu jedna seria taka wyszła??
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

Student a interpunkcji nie zna, popraw swojego posta, zrób tak żeby był czytelny.
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

Jeeeeju, interpunkcja i składnia... Rozumiem że studiujesz stosunki międzynarodowe, czy inną europeistykę?
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

GgG pisze:GgG

SegatiV pisze:SegatiV

Nie szkoda wam czasu na biadolenie? :P

Za 230zl nie kupisz wg mnie pedalow ktore wytrzymaja 3 sezony bez luzu. Nie robi sie kulek z diamentu a te poprostu sie wycieraja. Alternatywa dla Ciebie jest zakup pedalow do ktorych mozna dokupic zestaw naprawczy (np 5050)

Pozdro
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

BikerJG jak najbardziej nie, jeśli będziemy tolerować takie zachowania, nasze społeczeństwo będzie głupieć w postępie geometrycznym, w naszym mikroklimacie choć częściowo można zahamować ten proces, jeśli każdy internauta będzie upominać ludzi pokroju założyciela tematu, takich którzy nadużywają "iż" i "bynajmniej" nie znając zasady ich użytkowania, istnieje cień szansy że "to coś da", jedna osoba pouczy kolejną, kolejna dalsze i w konsekwencji 10 osób będzie choć starać się poprawie pisać. Tu już nie chodzi o szacunek dla języka ojczystego, tu chodzi o włożenie wysiłku w to aby poprawnie wypowiadać się, nie iść na łatwiznę i co również jest ważne.. nie robienie z siebie idioty - Cudowny obraz Polskiego "studenta" - Studia to szkoła wyższa, elitarna gałąź edukacji - powinni do tego powrócić.

Poza tym, jest regulamin forum który reguluje tego typu rzeczy, ja jaki użytkownik forum mam prawo egzekwować te regulacje, tym bardziej GgG jako mod.

Powtórzę to co napisałem w innym temacie:

W regulaminie powinien zostać dopisany dodatkowy punkt, odnośnie kar za udzielanie pomocy osobą łamiącym regulamin. Piszesz źle - nie dostajesz odpowiedzi, poprawiasz i wszystko jest ok, jeśli do czasu poprawienia postu ktoś udzieli odp. dostaje warm'a. Ale to taka luźna propozycja z mojej str. wątpię żeby ktoś się na to zgodził, a szkoda.
tosiekDH
Kontakt:

Post autor: tosiekDH »

Polecam prodigy tinkie winkie. Jeżdżę już drugi sezon. Piny jeszcze dobrze trzymają i nie ma luzów ;)
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=60954
[S] koło , kiera, mostek
Banan725135650
Kontakt:

Post autor: Banan725135650 »

giantatxonedh pisze:Rozważ to !!
Ponad 600 g...
SkowronWro
Kontakt:

Post autor: SkowronWro »

miałem polecam, tylko wymieniac pinny jak sie zetrą i jezdzic dalej;)
jasiek_krk
Kontakt:

Post autor: jasiek_krk »

Polecam, ja mam Tinkie w wersji Light i już 2 sezony za nimi. Kilka pinów się przytarło ale jeszcze nie tak żeby wykręcać. Pedały dalej dobrze trzymają.

Jedyne co to powinienem je nasmarować w środku bo ostatnio nie kręcą się tak jak powinny ale po 2 sezonach mają prawo szczególnie że wcześniej ich nie rozbierałem bo cały czas działały jak w dniu kupna.

A jeżeli nie zależy Ci na specjalnie na wadze polecam Procreatory. 16 pinów z każdej strony daje takie trzymanie jak byś kleju użył ( Qcbor np. tylko na nich jeździł ). Jedyny mankament to waga: 590g.
SkowronWro
Kontakt:

Post autor: SkowronWro »

lepiej dac dłużesz piny do TW;) albo zakupic 5.10 jako obuwie:D
dandirkt
Kontakt:

Re: Prodigy Tinkie Winkie

Co do wagi to nie ma aż takiej dużej różnicy 110 g miedzy Procreator a Tinkie Winkie . Głównie chodzi mi o to żeby były solidne, waga jest na drugim planie.
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

SegatiV pisze:
BikerJG jak najbardziej nie, jeśli będziemy tolerować takie zachowania, nasze społeczeństwo będzie głupieć w postępie geometrycznym, w naszym mikroklimacie choć częściowo można zahamować ten proces, jeśli każdy internauta będzie upominać ludzi pokroju założyciela tematu, takich którzy nadużywają "iż" i "bynajmniej" nie znając zasady ich użytkowania, istnieje cień szansy że "to coś da", jedna osoba pouczy kolejną, kolejna dalsze i w konsekwencji 10 osób będzie choć starać się poprawie pisać. Tu już nie chodzi o szacunek dla języka ojczystego, tu chodzi o włożenie wysiłku w to aby poprawnie wypowiadać się, nie iść na łatwiznę i co również jest ważne.. nie robienie z siebie idioty - Cudowny obraz Polskiego "studenta" - Studia to szkoła wyższa, elitarna gałąź edukacji - powinni do tego powrócić.

W sumie to masz 100% racji, nie irytuje mnie upominanie ludzi tylko to ze trzeba ich ciagle upowminac.

Wracajac do tematu wszytskie pedaly procz grupy drogich egzowtykow produkowane sa tak samo, rozni je waga, wyglad i marka.
jasiek_krk
Kontakt:

dandirkt pisze:Głównie chodzi mi o to żeby były solidne, waga jest na drugim planie.
Jedne i drugie są solidne a jak masz
SkowronWro pisze:5.10 jako obuwie:D
+ procreatory to jak byś miał spdy, takie trzymanie ;)
dandirkt
Kontakt:

Re: Prodigy Tinkie Winkie

A odnośnie przyszłości czy w Procreator-ach i Tinkie Winkie jest możliwość wymiany wnętrzności ? Czy to są że tak powiem jednorazówki?? Dopóki chadza to się ciesz nawet jak będą chodzić długo ??
jasiek_krk
Kontakt:

Środki są wymienialne
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Truvativ Holzfeller i nie ma mocnych.
ODPOWIEDZ