gdzie sprawdzic czy jest olej w amortyzatorze
gdzie sprawdzic czy jest olej w amortyzatorze
witam kupiłem amortyzator i jak sprawdzić czy on ma olej jak odkręce dolną śrubke to nie wylatujea i on na dole ma uszkodzoną korone lekko dziurawą mała dziurka czy moze uciekać
Fajnieadik1976 pisze:kupiłem amortyzator

Rozkręcićadik1976 pisze:jak sprawdzić czy on ma olej
Może mieć olej tylko w tłumiku jak np. RSTadik1976 pisze:jak odkręce dolną śrubke to nie wylatuje
Albo trzeba wybić popychacz

Na pewno w koronie?adik1976 pisze:on na dole ma uszkodzoną korone lekko dziurawą mała dziurka czy moze uciekać

Re: gdzie sprawdzic czy jest olej w amortyzatorze
tak powiem tak kupiłm go to jest amortyzator rst launch i on ma na dole tą dziure i mam problem bo jak odkręce ten korek i naleje oleju to przez dziure wylatuje czy idzie ją zatkać naprawić pomocy
a to pomoże mi chodzi żeby olej niewylatywał i żeby wszystko grało co zrobić czy to pomoze
-
- Kontakt:
a gdzie przecież one są chyba olejowo sprężynowe gdzie się leje olej powiesz
-
- Kontakt:
Whooaaaaa o zgrozo... Tłumaczą Ci jasno czarno na białym że w prawej goleni masz kartusz który jest wypełniony olejem i jest on nie rozbieralny (tak przynajmniej podaje producent bo rozebrać sić da
) a w lewej ladze masz sprężynę w środku której dodatkowo znajduje się gumowy elastomer i całość jest zawalona smarem stałym = NIE MA TAM OLEJU!!!!

-
- Kontakt:
Ja pierdziele... Człowieku - idź do szkoły. Zacznij się uczyć, załatw sobie korki. Kup słownik - odstaw rower. Wiesz co to znaki interpunkcyjne i poprawna pisownia? Jeszcze ani jednego postu nie napisałeś bezbłędnie... Jak można być takim totalnym analfabetą...adik1976 pisze:a gdzie przecież one są chyba olejowo sprężynowe gdzie się leje olej powiesz