Iron Horse - Reaktywacja ??

Digas
Kontakt:

Post autor: Digas »

smutno się na to patrzy... na prawdę. Ale cóż, w tym momencie tworzą swoją markę od podstaw, może kiedyś... :)
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

Ale teraz więcej osób będzie mogło sobie pozwolić na fulla od Iron Horse ;p
MichaelBiker
Kontakt:

Post autor: MichaelBiker »

no dzieki za takiego "fulla" hehe :D

ja mam dalej cicha nadzieje ze pojawi sie cos nowego w systemie zawieszen i iron wroc :D
lubella
Kontakt:

Post autor: lubella »

Wiem ,że właściciel ma prawo zrobić ze swoją własnością co mu się żywnie podoba... ale na prawdę... wstydzili by się zarzynać legendę w taki sposób.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

to sie nazywa "byznes"...niestety..
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Jaka legende? Iron Horse zawsze produkował gówno do marketów tylko raz zlecili dobremu projektantowi przeróbke kolekcji i podpisali umowy z paroma dobrymi zawodnikami. Legendarną jest dla mnie firma, która aktywnie przykłada sie do sportu i jej zalezy. Jesli ktoś tutaj zasługuje na pochwałe to Dave Weagle, a on przeciez dalej pomaga przy róznych projektach ram.

Mnie tam to nie boli jak ktos chce to moze sobie z logiem dw kupic nowego DHRa, Pivota czy pare innych ram, które maja sie niedługo na rynku pojawic.
maciek000111999
Kontakt:

Post autor: maciek000111999 »

jakis nastolatek powie ojcu ze na urodziny chce dostac iron hors'a sunday'a ojciec nie dosłyszy modelu i chłopak dostania tesco bika
Litera
Kontakt:

Post autor: Litera »

Dziwie się trochę Waszym wypowiedziom. Rozumiem z nich, że taka marka jak Iron Horse nie ma prawa wypuścić na rynek rowerów z niższej klasy? Muszą być to tylko super downhillowe maszyny ? Więc idąc tym tokiem rozumowania dziwie się, czemu nie doczepiacie się do innych firm jak Shimano czy Giant (pisałem pierwsze lepsze, jakie przyszły do głowy), które wypuściły na rynek np. grupę saint czy w przypadku Gianta Glorkę, przecież obydwie te firmy mają w swojej ofercie także części, które można nazwać jedynie marketami, pewnie połowa Was skreśli niedługo Gianta całkowicie, bo rowery tej marki stoją w TESCO za 900zł...
ODPOWIEDZ