czy warto kupic pointa

Rafał(olsztyn
Kontakt:

Post autor: Rafał(olsztyn »

Sorka Kamil nie skumalem ze to Ty!! HMM spoko, ale ramka jest na prawde zarabista jak na cene!! Ej kamil Ty nie mowiles ze masz siostre!!(czekam na wiecej szczegolow na gg:P!!)) DRUM 'n, BIKE!!
Damian_88
Kontakt:

Post autor: Damian_88 »

chlopaki to jest wal... to jest moj brat ten kamil i ta merdia nigddy nie byla jezdzonna przez 14 letnie dziecko fakt najpierw ja ja katalem pozniej sprzedalem bratu i on cos tam probowal sie osmieszac ale i tak nie rozumiem po co mu point rownie dobrze moglby sobie kupic rower w supermarkecie i tez by go nie dojebal... i nie przypominam sobie zebym mial w rodzinie 14 letnia siostre... hehe
drzewiec
Kontakt:

Post autor: drzewiec »

mam dragstara na sprzedarz , owy z gwarancją , papierami , chciałem na nim składac nowy rower , bo uważem ze to zjebista rama, mam kase na lepsze rzeczy( czytaj droższe) , ale nie widze sensu kupowac drogiej ramy , jak dragstar kosztuje ponad 2 razy mnie , a jest równie wytrzymały. wiec bardzo polecam. jedyneco razi w dragach to kolor , ochydne malowanie , i ta grafika:/, wiec wybrałem sie do zaklady lakierniczego i pomalowałem rame proszkowo na biało , wygląda jak agang , jednak farba jest proszkowa , wiec gruba , nieodprskuje , niepodatna na zarysowania i cholernie mocna , kolor ramki to biały połysk , jest nietknięta i nie składałem roweru ,bo przerwała mi w tym sytuacja z kasa , jestem zmuszony sprzedać , a wygląda zajebiście, malowanie to koszt ok 60 zł , sprzedam tanio , powtarzam rama jest NOWA. kontak ze mną gg 3778099 , email drzewiec.com@wp.pl
www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=219185
cielak
Kontakt:

Post autor: cielak »

pointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpointpoint
~koozak3~
Kontakt:

Post autor: ~koozak3~ »

WARTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sam mam pointa i strasznie ciesze sie ze kupiłem właśnie go a nie leader fox'a a oto dlaczego:
-drag ma dłuzszy tylni trojkąt
-pekaja haki w dragu
-ma zintegrowanie stery wedłyug mnie to jednak wada.... sterów nie daja trzeba kupic są drozsze od normalnych i czesto nie chodzą lekko
-point ma grubze rurki tylnietgo trójkata
-point jest czarny matowy
-drag jest krzywo pomalowny(bynajmniej w egzemplażu kolegi pod główka ramy to widac)
A teraz wady pointa (jak dla mnie)
- szkoda ze nie ma nawet jakichś delikatnych napisów na ramie (ale mozna nakleic jakis shit czego nie polecam)
~koozak3~
Kontakt:

PS.
to chyba potwierdzenie ze zintegrowane stery to shit bo w a-gangu z nich zrezygnowali.....
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

patrz moj podpis ;) warto warto, gdyby nei to ze nie ma suportu pod ixa to bym nie zmieinial
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

a ja do mojego pointa wrzucilem juniora raz i bylo zajebiscie latalo sie dziko :D ale mi sie podobalo :D:D:D ja mam mega wypasionego pointa - street/dirt edition :>

korby bmx
dj3 130
ss
tarcza rst z tylu...
cale widelki rozjebane od grindow na nich
dolna czesc glowki z owalizowana lekko hehee
tylne widelki pogiete... no i haki tez...

ale ja wale HARDKOR:P - w koncu sven to moj mentor:D

ramka na poczatke dobra... bo pozniej staje sie .. zamieka
moja sie lekko gnie :P
www.hcfr.pl !!
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

a point dwa peka na tylnym trojkacie!!
www.hcfr.pl !!
Sqlim
Kontakt:

Post autor: Sqlim »

z tymi hakami to pierd*lenie:] ja mam tą ramę od roku i jedne hak poszedł i to jeszcze nawet nie wiem jak (chyba schody), bo koledze bika pożyczyłem. po pierwsze to chyba lepiej zeby poszedł hak niz przerzutka a po drugie mozna ją wyregulować tak, żeby nie dochodziła do szprych.

gybym teraz miał kupić tanią ramę to wziąłbym pointa, bo ma zewnętrzne stery (w dragstarze mam rozkalibrowaną główke od sztywnego widelca i czasem sa z tym problemy, napewno byłyby mniejsze przy zwykłych sterach. poza tym point ma poziome haki i jest krótszy. no i tańszy. gorzej wypada pod względem wykonania, ale warto.

dodam tylko, że na obydwu ramkach dużo jeździłem, wiec wiem co mówie:]
http://skocz.pl/grbf.com <-Filmy.
http://skocz.pl/mfoty <-Foty.
strongbikker
Kontakt:

Post autor: strongbikker »

Ja mam pointa od połowy wakacji i musze powiedziec ze nie mam do ramki żadnych zastrzeżeń.
Jest bardzo zwrotna i wytrzymała.
Zajebiście się jeździ.
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

jak pewnie kilka osob juz pomyslalo to powinienes skorzystac z dzukaj:) ale tak na marginesie ponit jest niezly ale nie lepiej dozbierac troche hajsu i dragstara kupic??
~koozak3~
Kontakt:

nie, nie lepiej bo point jest lepszy poprostu!!! aha i to fakt że point II to kupa....... point I żądzi!!!!!!!! bkillach hyba masz trefny model..... mojemu 2 koleedze przysłali krzywego draga!!! to juz nie fart
peys
Kontakt:

Post autor: peys »

drag jest zupełnie inny, jakaś dziwna jak dla mnie geometria(a może to mój point jest dziwny), strasznie długi, wogóle ciężko coś na nim zrobić. Mam poincika z krótkim mostkiem i jeździ się zajebiście. Tylko nie bierz broń bożee pointa 17, straszna koza...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=565504
ODPOWIEDZ