Twój bike w ocenie przeciętnych ludzi
bylo im wkrecac ze za 2k dajesz im od reki i wszyscy byliby szczesliwi 

http://utn.pl/OKAZJE <-- Dobry sprzęt za dobre pieniądze! : )
Re: Twój bike w ocenie zwykłych ludzi
szymon102 pisze:<font color="#ffffff">Krzyś pisze:do polskiej czołówki jeszcze odrobinkę brakujeKrzyś pisze: startuje w pucharze światao Novika chodzi ? :P</font>
Novika wkręciliście?
jest ryzyko jest zabawa :PVin_OSW pisze:OwczarFR napisał(a):"stalo kilku dresow"Dem0niczny napisał(a):"bylo im wkrecac ze za 2k dajesz im od reki i wszyscy byliby szczesliwi "No nie wiem czy wszyscy jakby właściciel wpierdol dostał
http://utn.pl/OKAZJE <-- Dobry sprzęt za dobre pieniądze! : )
Ja usłyszałem takie komentarze:
-"nisko siodełko ma to się łatwo na jednym kole jeździ"
-"nie szkoda ci kasy na to?"
-"ale słaby, ja mam dwa amory"
-"jaki żal, jedna zębatka z przodu"
-"co to za dziwne rolki? głupio wyglądają" (chodziło o napinacz)
-"jak to głupio wygląda, że z przodu szersza opona, a z tyłu węższa"
no i najlepsze:
-"jak ja bym miał taki rower to też bym tak umiał"
POZDRO!
-"nisko siodełko ma to się łatwo na jednym kole jeździ"
-"nie szkoda ci kasy na to?"
-"ale słaby, ja mam dwa amory"
-"jaki żal, jedna zębatka z przodu"
-"co to za dziwne rolki? głupio wyglądają" (chodziło o napinacz)
-"jak to głupio wygląda, że z przodu szersza opona, a z tyłu węższa"
no i najlepsze:
-"jak ja bym miał taki rower to też bym tak umiał"

POZDRO!
Po przeczytaniu tego tematu musze sobie umyć monitor ;P
Ja też miałem kilka ciekawych sytuacji.
Jadę sobie przez miasto do koleżanki, zatrzymuje mnie policja.
Spisują nr ramy legitymują mnie, generalnie byli bardzo mili.
W pewnym momencie jeden z nich pyta sie a co to za kółeczka koło pedałów.
A ja mówię że napinacz łańcucha.
Po czym on po raz kolejny: A po co to jest ?
Normalnie myślałem ze padnę ze śmiechu zaraz.
Albo
Wchodzę do Tesco, noo i szkoda bajka zostawić na zewnątrz więc ide z nim przez sklep.
Kask robi za koszyk ( orzeszek ) a rower z boku (sign ds 1+rst launch )
Miny ludzi co najmniej dziwne, wszyscy mnie w kasie przepuścili ;p
Kolejna sytuacja
Miałem jeszcze kone stinky + 888
Wchodzę do reala, i przyczepił się do mnie ochronaż.
Mówi że miejsce rowerów jest przy stojaku.
A ja mówię że ok, wstawię go do stojaka, ale jak mi go ukradną to mi pan kasę za niego odda.
A on mówi ze pewnie pół wypłaty wiec ok.
A ja mówię do niego że by pan musiał pół roku na ten rower pracować, mina my zbledła i od tej pory nie ma problemu z wchodzeniem do sklepu z rowerem.
Ja też miałem kilka ciekawych sytuacji.
Jadę sobie przez miasto do koleżanki, zatrzymuje mnie policja.
Spisują nr ramy legitymują mnie, generalnie byli bardzo mili.
W pewnym momencie jeden z nich pyta sie a co to za kółeczka koło pedałów.
A ja mówię że napinacz łańcucha.
Po czym on po raz kolejny: A po co to jest ?
Normalnie myślałem ze padnę ze śmiechu zaraz.
Albo
Wchodzę do Tesco, noo i szkoda bajka zostawić na zewnątrz więc ide z nim przez sklep.
Kask robi za koszyk ( orzeszek ) a rower z boku (sign ds 1+rst launch )
Miny ludzi co najmniej dziwne, wszyscy mnie w kasie przepuścili ;p
Kolejna sytuacja
Miałem jeszcze kone stinky + 888
Wchodzę do reala, i przyczepił się do mnie ochronaż.
Mówi że miejsce rowerów jest przy stojaku.
A ja mówię że ok, wstawię go do stojaka, ale jak mi go ukradną to mi pan kasę za niego odda.
A on mówi ze pewnie pół wypłaty wiec ok.
A ja mówię do niego że by pan musiał pół roku na ten rower pracować, mina my zbledła i od tej pory nie ma problemu z wchodzeniem do sklepu z rowerem.
Mi zdarzyła sie takowa sytuacja ktora uslyszalem czwartkowego popoludnia, gdy po zjezdzie usiadlem sobie na lawce i kolo mnie siedziala starsza pani z "dziadkiem" po czym uslyszałem taki tekst: Widziales jak oni zapier****ja? A szczegolnie tam przy końcu jak poje**ni po tych dziurach az im sie rowery wyginaja. W ogole nie szanuja tych rowerow wariaci!!! a potem wyzywaja ze ciagle cos sie psuje, sami sa sobie winni...
-
Re: Twój bike w ocenie przeciętnych ludzi
U mnie:
- Fajny motor..... nagle: To shimano też części do motoru produkuje ??(hamulce)
- Ile takie coś ?? A wogóle .... a nieważne.... po chwili.. Dobra kurde co to jest?? Rower czy motor bo ogłupiałem...
- siedzą typy na ławce i drą mordy.. Stary ku*** starwars istnieje. Sp....my.
A ja w ochraniaczach na miejscówce.
- Poczta - Kurde... ile ja jeszcze będę Panu tego złomu na 4 piętro wnosiłą.?? (new partsy)
Raz miałem taką mega sytuacje na poczcie. Dzwoni typek. Ej tu do ciebie paczka przyjechała weź wpadnij bo mi sie auto zepsuło.. A że czekałem na rower to lecę czym prędzej. Zapłaciłem, pyta mnie: No te 25,5kg to co to jest w tak wielkiej paczce. A ja na to że to rower. A on zna mnie i wie gdzie mieszkam. Ty i ty to chcesz zanieść ?? Kogoś do pomocy masz?? A ja do niego ze nie mam nikogo no i zanieść musze bo co zrobie.. A on do mnie k...a myślałem ze sie wymigam.. Daj to ci już zwioze te "rower".
- Poczta : Grimeca sys8 otwieram żeby sprawdzić: pyta kolo co to jest ??
Hamulec. Co?? Ja myślałem że to jakaś zgniatarka do czego. tu wsadzasz naciskasz i zgniata....brecht...
- wymieniam olej. Wpada sąsiad. Patrzy i patrzy... K..a ty zamiast jeździć to tylko grzebiesz i cały czas w tej piwnicy... Ty 3/4 życia tu spędzasz. Weź ogarnij.....
Wkręcam typa...: To ile dałeś za rower? - a z 9,5 + nowe części to tak 12 z hakiem.
A on an to: K..de to 6 głośników estradowych i ze 3 wzmacniacze...
Wpada kumpel spocony zmęczony, ledwo dyszy...
ej stary jest sprawa! - no co?? Jade do laski... I co z tego?? Pożycz rower bo chce jej się pochwalić że niby taki mam i wgl... Zaimponować...
Łach na maksa i turlanie się na plecach jak biedronka..
Jade przez miasto i nagle słysze tekst.. E, synu na co ci to.. Ja za stówe to mam nowy rower a on pewnie za 100 to siedzi i płacze że mu jeszcze 10zł na szprzyche brakuje... Uroniłem łezke...
Zakładam kiedyś nową oponę, dętkę. Pompuje... Myśle se a kij zobaczę ile dętka wytrzyma. (Maxxis downhill tube) pompuje i pompuje. Kij kamien.... Zakręcam wentyl. Kłade koło i tak p........o że aż podmuch piasku się zrobił jak w fukushimie... Wychodze zakużony z tej piwnicy (na podłodze jakiś lekki piaseczek spółdzielnia rozsypała) Wpadają robotnicy co rury robili... Młody żyjesz czy po karetkę dzwonić??? Patrzą tak a na ścianie 2 metry dalej zwisa pół opony. Jeden z nich. Maniek nie dzwoń, młody żyje, tylko w Japończyków sie bawił.. Po chwili A skąd ty taki motor masz w bloku.. ??
- Fajny motor..... nagle: To shimano też części do motoru produkuje ??(hamulce)
- Ile takie coś ?? A wogóle .... a nieważne.... po chwili.. Dobra kurde co to jest?? Rower czy motor bo ogłupiałem...
- siedzą typy na ławce i drą mordy.. Stary ku*** starwars istnieje. Sp....my.
A ja w ochraniaczach na miejscówce.
- Poczta - Kurde... ile ja jeszcze będę Panu tego złomu na 4 piętro wnosiłą.?? (new partsy)
Raz miałem taką mega sytuacje na poczcie. Dzwoni typek. Ej tu do ciebie paczka przyjechała weź wpadnij bo mi sie auto zepsuło.. A że czekałem na rower to lecę czym prędzej. Zapłaciłem, pyta mnie: No te 25,5kg to co to jest w tak wielkiej paczce. A ja na to że to rower. A on zna mnie i wie gdzie mieszkam. Ty i ty to chcesz zanieść ?? Kogoś do pomocy masz?? A ja do niego ze nie mam nikogo no i zanieść musze bo co zrobie.. A on do mnie k...a myślałem ze sie wymigam.. Daj to ci już zwioze te "rower".
- Poczta : Grimeca sys8 otwieram żeby sprawdzić: pyta kolo co to jest ??
Hamulec. Co?? Ja myślałem że to jakaś zgniatarka do czego. tu wsadzasz naciskasz i zgniata....brecht...
- wymieniam olej. Wpada sąsiad. Patrzy i patrzy... K..a ty zamiast jeździć to tylko grzebiesz i cały czas w tej piwnicy... Ty 3/4 życia tu spędzasz. Weź ogarnij.....
Wkręcam typa...: To ile dałeś za rower? - a z 9,5 + nowe części to tak 12 z hakiem.
A on an to: K..de to 6 głośników estradowych i ze 3 wzmacniacze...
Wpada kumpel spocony zmęczony, ledwo dyszy...
ej stary jest sprawa! - no co?? Jade do laski... I co z tego?? Pożycz rower bo chce jej się pochwalić że niby taki mam i wgl... Zaimponować...
Łach na maksa i turlanie się na plecach jak biedronka..
Jade przez miasto i nagle słysze tekst.. E, synu na co ci to.. Ja za stówe to mam nowy rower a on pewnie za 100 to siedzi i płacze że mu jeszcze 10zł na szprzyche brakuje... Uroniłem łezke...
Zakładam kiedyś nową oponę, dętkę. Pompuje... Myśle se a kij zobaczę ile dętka wytrzyma. (Maxxis downhill tube) pompuje i pompuje. Kij kamien.... Zakręcam wentyl. Kłade koło i tak p........o że aż podmuch piasku się zrobił jak w fukushimie... Wychodze zakużony z tej piwnicy (na podłodze jakiś lekki piaseczek spółdzielnia rozsypała) Wpadają robotnicy co rury robili... Młody żyjesz czy po karetkę dzwonić??? Patrzą tak a na ścianie 2 metry dalej zwisa pół opony. Jeden z nich. Maniek nie dzwoń, młody żyje, tylko w Japończyków sie bawił.. Po chwili A skąd ty taki motor masz w bloku.. ??

-
- Kontakt:
-
mieszkam w "mieście" z którego mieszkańcy śmieją się że to jeszcze wieś... Nic tu oprócz ruskich ukrain... Więc no mój rower to atrakcja turystyczna... Padają różne głupie teksty że fajny bmx itp.. Ale nie bedę sie powtarzał... Ogółem to czasami jest śmiesznie ale szkoda że naród bidny, i nic nie wie bo w przeciągu 25km jest tylko 1 taka zjazdówka... No ale co zrobić ?? Problem mam teraz taki że mi go gwiznąc chcą... Miałem akcje z włamaniem ale kłódka z alarmem pomogła.. Dali dyla.. Taka to "wieś" ...

-
- Kontakt:
te wzmacniacze 3 w cenie 9tys-12tys - 6 glosnikow estradowych to jakies ******* by byly ;p to tak poza tematem :P
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
-
ja się tam nie znam... To on w tym siedzi tak jak ja w DH - 3/4 życia 

Ja natomiast miałem sytuacje : kulamy sobie w lesie w dół i jak to na nielegalnych miejscówkach trzeba rower podprowadzic, a tu nagle "jagodziarze" rodzina ojciec z matka zbieraja owoce lasu a młody patrzy i nie dowierza przechodzimy koło nich i nagle pytanie -prosze pana ile te amory sie uginają ja mowie 20 cm ,młody zdebiał otowrzył paszcze i tak został przez chwile nieruchomo (wtedy podejrzewam jego zycie sie zmieniło) nastepnie rodzice zbierali jagódki a młody cały czas obserwował i obserwował nie reagował na wołania rodziców ,wkoncu ojciec go wzioł na ręce (sztywnego) usztywnionego i zaniósł do auta młody był zamurowany
a my non stop w smiechu
swoja droga ciekawe czy w nocy spi ?
a my non stop w smiechu
swoja droga ciekawe czy w nocy spi ?
"TEQUILA TONIGHT TOMORROW WE RIDE"