[Nowy Sącz - okolice] Trasy/wyciągi?
[Nowy Sącz - okolice] Trasy/wyciągi?
Witam. Czy wie ktoś gdzie są jakieś trasy z wyciągami w odległości max. 50km od NS? Wiem że jest wierchomla ale chętnie odwiedziłbym coś innego.
Jeśli ktoś coś wie na ten temat to prosze odrazu napisać ile kosztuje karnet
i czy można tam dojechać jakimś PKSem albo czymś takim bo auta nie mam =/
A tutaj mapka z Nowym Sączem i okolicami http://maps.google.pl/?ie=UTF8&ll=49.59 ... 469177&z=9
Jeśli ktoś coś wie na ten temat to prosze odrazu napisać ile kosztuje karnet
i czy można tam dojechać jakimś PKSem albo czymś takim bo auta nie mam =/
A tutaj mapka z Nowym Sączem i okolicami http://maps.google.pl/?ie=UTF8&ll=49.59 ... 469177&z=9
Re: Trasy max. 50km od Nowego Sącza.
W Rytrze jest trasa przy Ryterskim Raju?
Re: Trasy max. 50km od Nowego Sącza.
Jest jeszcze Rdziostów
Jak chcesz jechać to pisz gg 22318933.

HugO gdzie ty masz chłopie wyciąg na rdziostowie? 
A co do miejscówek to: Wierchomla (w porównaniu do poprzednich lat dużo się zmieniło na plus oczywiście), do Koninek w sumie nie jest jakoś strasznie daleko, choć więcej niż 50 km i nie wiem jak tam pks się dopchać, Szczawnica jest rozwalona z tego co mi wiadomo, a o innych miejscówkach się nie wypowiadam, bo nie byłem

A co do miejscówek to: Wierchomla (w porównaniu do poprzednich lat dużo się zmieniło na plus oczywiście), do Koninek w sumie nie jest jakoś strasznie daleko, choć więcej niż 50 km i nie wiem jak tam pks się dopchać, Szczawnica jest rozwalona z tego co mi wiadomo, a o innych miejscówkach się nie wypowiadam, bo nie byłem

Re: [Nowy Sącz - okolice] Trasy/wyciągi?
No na Rdziostowie to nie ma wyciągu
a takie pytanie do "miejscowych", jest w NS coś więcej niż Rdziostów, Falkowa i Przekaznik?

Mam nadzieję, ja też mam zamiar z kolegami zrobić nową trase tylko chcemy znalezć dobre miejsce 

a gdzie dokładnie jest to miejsce?
ode mnie 3 chłopców może byłoby w stanie ci pomóc jakby co... tylko zależy nam na miejscu bo jak na drugim końcu miasta to odpada...
-
- Kontakt: