mercedes w teledysku ushera"burn"
powiedzcie mi jaki to jest model mercedesa , to jest chyba ten z drzwiami otwieranymi do góry, z góry dzięki za odpowiedzi
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
HoseArkadioMo : owszem, moj koleś maluchem do KJS objechal w krk na początku sezonu na wielicarze bodajze subarynke i mazde turbo 180hp. Technika zgodze sie, ale do jazdy tylnim napedem lub oska potrzebne sa potezne umiejetnosci a w sytuacjach kryzysowych nestety pane ale tyl naped zawodzi. Przod jeszcze cie wyciagnie z poslizgu - wiem bo trzy zimy z rzedu jezdze z kumplem trenowac. Ja ośką on malczanem. Jesli ja za bardzo nadrzuce to os mnie wyciaga za to przechodze wolniej - tyl szybciej za to wieksze ryzyko utraty panowania. A 4wd? full but....
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
[quote="freeride"]no to jest 300sl poprzednik terazniejszego slr'a cudo za bezcen :)nie dziekuj
mam na moim kubku do picia rysunek tego piekna[/quote]
to nie jest żeden mercedes tylko Aston Martin DB6 (o ile dobrze model pamiętam) model z lat 60 (ech...klasyka)....obejżyjcie sobie jakis film o bondzie z Seanem Connerym...i on tam takim jezdzi....a swoją drogą rzeczywiście cudo na 4 kołach ...
pozdro
mam na moim kubku do picia rysunek tego piekna[/quote]
to nie jest żeden mercedes tylko Aston Martin DB6 (o ile dobrze model pamiętam) model z lat 60 (ech...klasyka)....obejżyjcie sobie jakis film o bondzie z Seanem Connerym...i on tam takim jezdzi....a swoją drogą rzeczywiście cudo na 4 kołach ...
pozdro