wojteqpiotrowski pisze:mi (85kg) v2 w polskich górach na zwyklych tarczach moze nie ze sie grzaly strasznie, ale pod koniec zjazdu w polsce musialem jednak wiecej sily wlozyc w hamowanie, zalozylem wentylowane tarcze i dopiero teraz dzialaja naprawde świetnie, takie moje doczucia sa w temacie, rzeczwiscie jesli ktos lekki jest to moze niema sensu ladowac sie w nie ale jak sie waży troszke wiecej to robią rożnicę. to samo jak ktos z waga bardzo wlaczy.
Zalej lepszym płynem. Lżejsze rozwiazanie
nopainnogame pisze:BikerJG niby tak ,ale jeśli kiera pada dość szybko i to w takim dziwnym miejscu ( rozumiem jakby wygięła się przy mostku) to jakość Spanka jest dla mnie wątpliwa - tak się składa,że mam taką samą,ale z większym wzniosem i teraz człowiek sie zastanwia,czy jest tak wylajtowana ( w miejscu gdzie poszła jest mega cienka),czy to jakaś wada fabryczna.
Jednostkowy przypadek. Poszukaj czy to sie komus jeszcze dzieje, jak nie to nie ma stresu. Zawsze mozna dziwacznie upasc i akurat rozwalic.
A co do roweru - fajny build ale kolor wolalbym jakis ciekawszy. Intense ma zajebistą palete wiec szukałbym czegos bardziej orginalnego. Kremowa żółć czy pomarańcz wygladaja super na m9tkach.