Przy tylnej śrubie jest tyle samo materiału co przy wielu mostkach, przy przedniej wiecej. Waga jest bita na 2 mniej śrubach. 77 designz miałem w łapach i na prawde ogarnia.LestatBiker pisze:Czekam aż ktoś wymyśli jakieś zipy mocujące kierownicę z widelcem żeby zbić na wadze.
Bardzo uprzykrzające ...frango pisze:Trochę lipka, bo trzeba ściągać gripy, itd.
50mm przy obecnych przegubowcach to prawie jak mostek xc.Spaced pisze:Regulacje bym tylko wywalil i 50mm zostawil.
Ale już mostek foride Ci nie podchodziSpaced pisze:Lajtowanie na pale nie ale tutaj to na prawde jest dobrze pomyślane.
Czlenson pisze:Ale już mostek foride Ci nie podchodzia rozwiązanie podobne, tyle że jeszcze o 2 śruby mniej.
Ja nie muszę widzieć dużo, wystarczy mi, że prawie by mi kiera odpadła przy sunlinie...morthias pisze:Panowie - przede wszystkim ile widzieliscie mostkow peknietych nie z winy uzytkownika (i mowie tu o mostkach cnc, a nie spawanym szicie sprzed lat) ? Ja moze jeden i to w bmx. Przy 200 mm skoku z przodu naprawde mozna poszalec z lajtowaniem tego elementu bez ryzyka ze cos sie stanie.
Potwierdzone? Bo 77 o podobnej konstrukcji jest krótszy. Bodajze 43.5mm.piotrex pisze:45/50
Jak nie masz nic do wniesienia do tematu to nie wiem po co postujesz.LestatBiker pisze:EDDIE Trzeba było zipy a nie mostek kupić ;] Tymczasem wcinam zapiekankę, smacznego wcinającym o tej porze zapiekanki i Wasze zdrowie bo popijam łiskacza ;]
Miałem w łapach i probowałem zgiać mostek 77 designz, który jest cienszy i nic sie nie gnie.EDDIE pisze:O kurde! Na tym foto od boku, gdzie widać grubość mostka nie wiele większą od naleśnika to aż mnie wcieło. Ten mostek gnie się w oczach Ja bym go określił jako zawodniczy ultra mostek, do pierwszej mocnej wywrotki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości