Mam okazje pospawać za darmo prawie tylko szukam najlepszego rozwiązania. Dodam, że nie chce kupować nic drogiego, a ten który mam nie ogarnia mi ramy... Mowa oczywiscie o bagażniku montowanym na dach. Pozdrawiam i mam nadzieję na odzew

ad:1 Racja
jak ktoś w ciebie wjedzie, to nie uszkodzi ci roweru.
A tak, to:
większy opór powietrza
wsadzanie brudnego roweru na dach, to kiepski pomysł
brak możliwości wjechania na zadaszony parking
coś się pewnie jeszcze znajdzie.
bylbym bardzo wdzieczny jakbys mogl zrobic pare zdjec po zalozeniu tego bagaznika na samochod,a potem rowerow na bagaznik.ACextreme pisze: coś takiego na 2 rowery:
piotrex pisze:bylbym bardzo wdzieczny jakbys mogl zrobic pare zdjec po zalozeniu tego bagaznika na samochod,a potem rowerow na bagaznik.
kupilem ostatnio samochod i zastanawiam sie jak rozwiazac problem ewentualnego transportu roweru-do srodka nie wejdzie,nie ma bata,do bagaznika tez nie-chyba ze w czesciach-montowanie haka do kabrio jest troche slabe jak dla mnie,zostaje to..
tak,montuje sie,ale z tego co widzialem to dalej wystaje Ci jakis metal do tego pod zderzakiem.poza tym koszty,koszty,koszty.pietryna pisze:nie montuje się tylko haków składanych?
Jeśli to ta z artykułu BA i sprzedawana na allegro z konta downhill.pl bez jednej ośki zawieszenia to takpiotrex pisze:ło mega..a na wierzchu moja byla toska.i mowisz,ze to taki wieszaczek jak ten z CRC?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość