Witam,
A więc seria pytań:
Czy ktoś z użytkowników mógłby się wypowiedzieć jak z siłą trzymania pedałów, czy podczas ciągnięcia nogi do góry (tak jak ze startu z bramki) istnieje możliwość wypięcia?
Jak ze szczelnością i budową pedałów mallet - oś, dwa łożyska i nakrętka na płaski śrubokręt która wszystko trzyma?! Czy sto tysięcy części jak w shimano dx (646 i 647)! Platforma na osobnych łożskach czy jak w shimano dx?
Czy mallet łapią luzy? Shimano po kilku latach a nawet po kontaktach z murkami ciągle nic, tylko platforma ma luz ale to praktycznie od nowości.
Bloki wykonane z mosiądzu mają jakieś minusy - ścierają się szybciej niż shimano?
Z góry dzięki za zainteresowanie.
SPD Crank Brothers - trzymanie i budowa?
SPD Crank Brothers - trzymanie i budowa?
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Pozwoliłem sobie odświerzyć temat ,gdyż mam następujące pytanie:
Czy bloki shimano (konkretnie SM-SH51) można używać z Malletami?Czy po ewentualnym podpiłowaniu będą pasować?
Nie widzi mi się płacić za bloki Cranka 80zł ,gdy shimano można bez problemu nabyć za połowę tej ceny. Liczę na wypowiedź ,kogoś znającego problem. Pozdrawiam
Czy bloki shimano (konkretnie SM-SH51) można używać z Malletami?Czy po ewentualnym podpiłowaniu będą pasować?
Nie widzi mi się płacić za bloki Cranka 80zł ,gdy shimano można bez problemu nabyć za połowę tej ceny. Liczę na wypowiedź ,kogoś znającego problem. Pozdrawiam